Life

Cum se menține în formă Andreea Berecleanu. “Mi-am păstrat și copilăria din mine”

Andreea Berecleanu a împlinit recent 47 de ani, dar este neschimbată. Cunoscuta prezentatoare a acordat un interviu în care a dezvăluit cum se menține în formă.
27.03.2022 | 17:50
Cum se mentine in forma Andreea Berecleanu Miam pastrat si copilaria din mine
Cum se menține în formă Andreea Berecleanu
ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV. Vedeta a acordat un interviu în care a vorbit despre cum se descurcă în rolul de soție și mamă și a dat amănunte și despre cea mai nouă campanie pe care a lansa-o.

Cum se menține în formă Andreea Berecleanu. “Mi-am păstrat și copilăria din mine”

Andreea Berecleanu este o femeie împlinită și o mamă fericită. De curând, prezentatoarea știrilor Focus 18, de la Prima Tv a împlinit 47 de ani, dar este neschimbată. Aceasta a dezvăluit pentru Click, care este secretul frumuseții.

ADVERTISEMENT

“Mă aflu într-o etapă minunată, în care sunt matură, dar mi-am păstrat și copilăria din mine. Îmi place să mă joc în continuare, mă joc cu copiii mei. 

Îmi place să mă îngrijesc, așa cum am făcut-o mereu. Nu cred că o fac mai mult acum, am grijă de toate tipurile de îngrijire, de cea spirituală, de ceea ce citesc, ce mănânc .

ADVERTISEMENT

Ador să fac sport, în limitele în care pot să fac, nu forțez nimic. Nu cred că trebuie să forțăm nimic. Trebuie să fim femei și să ne păstrăm aceste date cu care ne-am născut, și care înseamnă deja o mare calitate, să ne iubim”, a declarat Andreea Berecleanu pentru Click.

Prezentatoarea are și un sfat pentru femeile care apelează în repetate rânduri la medicii esteticieni.

ADVERTISEMENT

“Fiecare este liber să-și facă absolut orice retuș își dorește, în limitele unui simț estetic, pentru că trebuie să știm cum să balansăm lucrurile”, a mai spus prezentatoarea.

De curând, Andreea Berecleanu și soțul său, medicul estetician Constantin Stan au lansat o campanie pentru femeile de toate vârstele.

ADVERTISEMENT

“Feminitatea este frumusețea care nu dispare, nu trece, frumusețea care traversează timpul. Nu are legătură nici cu aspectul fizic, nici cu vârsta. Este o campanie pro feminitate”, a mai dezvăluit vedeta în cadrul interviului.

ADVERTISEMENT