Life

Cum se menține în formă Ilona Brezoianu. De la ce se abține cu greu vedeta iUmor

Ilona Brezoianu a dezvăluit care este secretul siluetei sale. Actrița a postat pe Instagram o parte din preparatele pe care le-a consumat recent, reușind să slăbească 4 kilograme.
12.07.2022 | 17:40
Cum se mentine in forma Ilona Brezoianu De la ce se abtine cu greu vedeta iUmor
Ilona Brezoianu, actriță de comedie. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ilona Brezoianu are mare grijă de felul în care arată. Pentru a fi în formă, vedeta Antenei 1 face anumite sacrificii. Când vine vorba despre alimentație, umorista este foarte atentă la ce pune pe masă.

Ilona Brezoianu este la dietă

Fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva” s-a lăudat pe Instastory că a reușit să dea jos 4 kilograme în ultima perioadă. A mai zis că se ține destul de serios de dietă.

ADVERTISEMENT

Din imaginile pe care vedeta le-a publicat pe rețeaua de socializare, reiese că Ilona ține o dietă disociată. În fiecare zi are voie să consume doar un anumit preparat.

Comedianta alternează între meniurile care conține proteine sau carbohidrați, iar atunci când iese în oraș cu cineva, cu toate că e tentată să încerce și ceva dulce, reușește să se abțină.

ADVERTISEMENT

Instantaneele din viața actriței devenită cunoscută datorită show-ului iUmor fac deliciul oamenilor care au început să o îndrăgească din ce în ce mai mult.

Ilona are talentul de a povesti cu umor chiar și cea mai banală activitate de zi cu zi. Nu se ferește să mai facă din când în când și câte o glumă deocheată, după cum poate observa orice persoană care îi vizitează pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT
Ilona Brezoianu le-a arătat fanilor ce mănâncă pentru a-și menține silueta în formă. Foto: Instagram

Vedeta Antenei 1 se abține de la dulciuri de dragul siluetei

„Am slăbit 4 kilograme cam așa, dacă tot mă întrebați. Azi am voie paste”, a scris Ilona Brezoianu la una din fotografiile postate pe Instastory, arătându-le fanilor ce conține dieta ei.

Într-un alt story, Ilona Brezoianu s-a filmat lângă o vitrină plină de prăjituri: „Stau lângă tentație și îndur”.

ADVERTISEMENT

Dincolo de notorietatea dobândită în urma emisiunii-fenomen iUmor de la Antena 1, Ilona Brezoianu este actriță la Teatrul de Comedie din Capitală. Cariera ei ca actriță încă se scrie, ba chiar putem spune că este în plină ascensiune. Până acum, a jucat în câteva filme și piese de teatru importante.

A primit primul rol într-un film, în anul 2014. Este vorba de producția „Poartă-n casă”. A apărut și în „9 povești de dragoste și ură în izolare” (2020), „Sieranevada” (2016) și „Date night” (2017.

ADVERTISEMENT