Mădălin Ionescu duce un stil de viață echilibrat dincolo de micile ecrane. La cei 54 de ani, se poate observa că realizatorul TV are o condiție fizică bună și în mod inevitabil stârnește semne de întrebare cu privire la un anumit regim alimentar pe care îl urmează sau dacă face sport în mod regulat?
Mădălin Ionescu a făcut o schimbare în alimentația sa după ce s-a confruntat cu câteva probleme. Pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activ, discută zilnic cu fanii săi, iar de curând le-a dezvăluit ce prepară pentru cină.
Jurnalistul se declară iubitor de mâncare picantă și condimentată, dar după ce a conștientizat importanța și beneficiile unui stil de viață sănătos, a decis să stea departe de acest tip de hrană. În prezent, evită tot ce este procesat și sărat.
”În ultimul timp Dumnezeu știe ce se întâmplă. Am niște reacții foarte ciudate la sare. Eu sunt mare consumator de mâncare spicy, condimentată. Nu pot spune că mănânc excesiv de sărat sau foarte, foarte iute, însă de vreo trei săptămâni seara îmi generează niște probleme în organism și nu în zona rinichilor.
Nu e vorba că m-aș umfla sau ceva de genul ăsta și atunci trebuie să îmi ajustez mâncarea, astfel încât să nu am problemele pe care le-am avut în ultima perioadă”, a precizat Mădălin Ionescu pe rețelele de socializare.
Spunând cele menționate, Mădălin Ionescu a arătat cum a gătit o cină delicioasă, formată dintr-o pastă pe care a combinat-o cu pâine. Pasta era pe bază de: avocado, roșii cherry, pătrunjel, usturoi, zeamă de lămâie, un strop de ulei de măsline și de sare.
Nu doar că a ieșit delicioasă cina, dar și foarte nutritivă. Legumele enumerate sunt un plus de grăsimi sănătoase și vitamine pentru redarea vitalității la un loc. Totodată, sunt bogate în antioxidanți, iar aici ne referim la usturoi și zeamă de lămâie.
”Mi-am cumpărat avocado, bine copt, am cumpărat pătrunjel, roșii cherry, lămâie, o să adaug usturoi, foarte puțină sare. Am pregătit ingredientele, se adaugă un strop de sare și ulei de măsline. Pătrunjelul se taie cât mai mărunt, apoi se stoarce lămâia.
După părerea mea, nimic nu egalizează cu această compoziție, așa mi-a ieșit. Avocado, roșii, pătrunjel, ulei de măsline și lămâie. Este o combinație extrem de sănătoasă. Trebuie să iei avocado de calitate și ulei de măsline.
Roșiile cherry sunt naturale, nu de carton și poți înlocui o masă. Se poate pune pe o felie de pâine prăjită. Așa nu mai am probleme cu concentrație de sare, care e de multe ori ascunsă în alimente. Este mult mai pronunțată decât ni se spune. Asta e cina mea, trei felii de pâine și e foarte sănătos”, a mai spus Mădălin Ionescu.