Life

Cum se menține în formă Mădălina Ghenea. Vedeta are o dietă secretă de care puțini știu

Mădălina Ghenea are 35 de ani și arată impecabil, însă când vine vorba de alimentație, vedete are câteva trucuri neștiute de multe persoane.
14.11.2022 | 11:48
Cum se mentine in forma Madalina Ghenea Vedeta are o dieta secreta de care putini stiu
Mădălina Ghenea are 35 de ani și continuă să își mențină silueta. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mădălina Ghenea continuă și acum să fie una dintre cele mai râvnite femei din România. Deși este mamă, vedeta arată impecabil și are grijă să se mențină în formă.

Cum se menține în formă Mădălina Ghenea

Totul, spune ea, pornește de la alimentație. Mădălina Ghenea are un truc pe care îl folosește și care o ajută să se simtă extrem de bine.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba despre postul intermitent, care o ajută să își curețe organismul. De asemenea, ea le-a mai dezvăluit urmăritorilor săi că nu le poate da sfaturi altora, pentru că nu are cunoștințe în acest domeniu.

În cazul ei însă, postul intermitent funcționează, iar rezultatele se văd, dacă stăm să ne uităm la pozele publicate de vedetă.

ADVERTISEMENT

”Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut”, a povestit Mădălina Ghenea pe InstaStory.

Menționăm că spre deosebire de alte diete, postul intermitent este unul extrem de strict. Mai exact, conform specialiștilor din domeniu, în perioada de post intermitent, o persoană se abține de la mâncare pentru o perioadă bună de timp.

ADVERTISEMENT

Astfel, cei care țin post intermitent pot ajunge să nu mănânce nimic timp de 18 ore pe zi.

Ce este, de fapt, postul intermediar

Medicul Răzvan Vasilescu susține că acest lucru este mai degrabă un stil de viață decât o dietă. De asemenea, el a mai dezvăluit că fiecare persoană poate să își aleagă câte ore pe zi să mânânce, și câte să se abțină.

Pe de altă parte, cantitatea de mâncare este și ea importantă, dar și calitatea. Este recomandat să fim atenți la mâncare, indiferent că știm că nu vom consuma nimic în următoarele ore.

ADVERTISEMENT

”Sunt mai multe variante. Una dintre ele: 6/18, adică mănânc şase ore, postesc 18 ore şi nu este greu de ţinut. După care 5/2, adică am cinci zile într-o săptămână în care mănânc normal şi două zile în care mănânc de post, alternând.

După care, urmează formele mai severe: o zi postesc, o zi mănânc. Nu numai pauza este cea care ne ajută la slăbim, trebuie să avem grijă şi la ce mâncăm din punct de vedere calitativ”, a declarat medicul Răzvan Vasilescu, potrivit cancan.ro.

Amintim că Mădălina Ghenea a împlinit 35 de ani în vara acestui an și a avut grijă să fie sărbătorită de cine trebuie.

ADVERTISEMENT