Life

Cum se menține în formă Roxana Ionescu la 38 de ani. Câte kilograme a ajuns să cântărească vedeta

Roxana Ionescu a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă. Vedeta are 38 de ani și o siluetă dorită de multe femei.
10.06.2023 | 00:16
Cum se mentine in forma Roxana Ionescu la 38 de ani Cate kilograme a ajuns sa cantareasca vedeta
Roxana Ionescu a dezvăluit cum reușește să-și mențină silueta. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Roxana Ionescu a avut mereu un trup de invidiat. În urmă cu 20 de ani, atunci când și-a făcut debutul în televiziune, ea și-a câștigat numele de „Mama Natură”, datorită formelor sale generoase. Acum, la 38 de ani, reușește să-și mențină silueta la care multe femei visează.

Cum reușește Roxana Ionescu să se mențină în formă

Roxana Ionescu a apărut pe micile ecrane în urmă cu aproximativ 20 de atunci. Pe atunci, era asistentă în emisiunea Ciao Darwin, moderată de Dan Negru. Încă de la acea vreme, ea și-a câștigat pseudonimul de „Mama Natură” datorită bustului generos și taliei de viespe.

ADVERTISEMENT

Timpul a trecut, Roxana Ionescu a lăsat viața de București și evenimentele mondene în urmă și s-a mutat la Timișoara. De mai mulți ani, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Tinu Vidaicu, care i-a devenit soț și pentru care a făcut de-a lungul timpului gesturi neașteptate. 

Dar asta nu înseamnă că vedeta nu mai are grijă la imaginea sa. Din contră, Roxana Ionescu a mărturisit că de ani buni reușește să se mențină la o greutate constantă, de 51 de kilograme. Pentru a face acest lucru, duce o viață echilibrată.

ADVERTISEMENT

Roxana Ionescu nu s-a ferit să recunoască că odată cu înaintarea în vârstă, acum având 38 de ani, s-a temut ca nu cumva să acumuleze kilograme în plus, astfel că a făcut schimbări majore în rutina sa.

„Mă ajută… Mama Natură”

Fosta asistentă a lui Dan Negru a explicat că nu are foarte mult timp pentru a face sport, dar încearcă, pe cât posibil să rămână activă. În rest, fosta dansatoare reglează totul din alimentație și are noroc de o moștenire genetică bună.

ADVERTISEMENT

„De ceva timp, mă mențin la o greutate de 51  de kilograme. Mă ajută… Mama Natură, mă ajută Doamne, Doamne, conformația și poate genele de la părinți. Am și puțină grijă. Fac puțin sport, dar doar atunci când am ceva timp liber.

Dacă nu, ies la alergat în jurul casei. Dacă azi mănânc mai mult, mâine mănânc mai puțin. Sau mai deloc. Sau trec pe salate. Dar tot timpul, teama să nu mă îngraș, teamă ce odată cu vârsta îți vine din ce în ce mai mult în minte, te face să fii echilibrată. Iar echilibrul este cel mai bun în orice”, a dezvăluit Roxana Ionescu, conform cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Cât despre porecla de „Mama Natură”, Roxana Ionescu a dezvăluit că nu o deranjează să-i fie adresată, chiar dacă nu mai are proiecte în televiziune, atâta timp cât nu-i este spusă cu răutate. Mai mult, i s-a întâmplat să i se ceară, în  glumă, să controleze vremea.

„Dan Negru mi-a zis prima dată. Îl salut, nu l-am mai văzut de mult timp, chiar dacă este timișorean. Acum am făcut schimb de locuri, el s-a mutat în București. Dar eu, efectiv, ‘Mama Natură’, nu am fost niciodată.

Eu făceam parte din echipa de dans, de balet. Aveam scenetele mele. Dar Mama Natură, cea care învârtea acel glob, nu am fost. Dar probabil faptul că natura m-a înzestrat atât de bine, încât să-i port și numele”, a mai declarat Roxana Ionescu.

ADVERTISEMENT