Life

Cum se menține Jennifer Lopez în formă. Ce face actrița de 53 de ani în fiecare dimineață

Jennifer Lopez are 53 de ani, dar nu își arată deloc vârsta. Vedeta știe cum să se mențină în formă și are o rutină destul de clară.
28.03.2023 | 16:27
Cum se mentine Jennifer Lopez in forma Ce face actrita de 53 de ani in fiecare dimineata
Cum se menține Jennifer Lopez în formă. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jennifer Lopez este una dintre cele mai apreciate vedete la nivel internațional. Aceasta este o actriță, dar și o artistă de mare succes. Peste 230 de milioane de oameni o urmăresc pe rețelele de socializare, iar în ciuda vârstei sale, vedeta arată extrem de bine.

Secretul lui Jennifer Lopez pentru nu aspect impecabil

Evident, Jennifer Lopez are câteva secrete care o ajută să se mențină în formă. Vedeta spune că are un obicei la care nu renunță în nicio dimineață. Pentru ea, rutina de fitness este cea mai importantă și mai mereu este dispusă să accepte și noi provocări.

ADVERTISEMENT

Jennifer Lopez a oferit un interviu recent în care a vorbit despre stilul său de viață. Vedeta caută un echilibru între exercițiile fizice și sănătatea mintală și iată că a și reușit acest lucru. Dovada cea mai clară este aspectul ei fizic demn de invidiat la cei 53 de ani ai săi. 

“Nu este un secret pentru nimeni că fitness-ul este o parte foarte importantă din viața mea. Cred că există o corelație pozitivă între exerciții fizice și sănătatea mintală. Când găsim un echilibru bun prin determinare și concentrare ne străduim în mod natural să fim cea mai bună versiune a noastră”, a spus Jennifer Lopez pentru Us Weekly.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, ea a mă dezvăluit că aceste exerciții fizice o motivează să facă și alte lucruri într-o zi. Printre altele, faptul că transpiră încă de la primele ore ale dimineții este un avantaj, având în vedere că ulterior, vedeta se simte mult mai bine.

Vedeta nu renunță niciodată la sportul de dimineață

Chiar dacă are un program destul de agitat, Jennifer Lopez spune că nu a renunțat niciodată la timpul pentru sport. Iar de fiecare dată, aceasta este dispusă să încerce și lucruri noi. ”Nu îmi este frică să mă provoc”, mai povestea proaspăta soție a lui Ben Affleck. 

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat că nu este prima oară când aflăm detalii despre rutina artistei. În urmă cu trei ani, antrenorul Tracy Anderson vorbea despre provocările din sala de fitness alături de ea. La acel moment, el o descria pe artistă ca fiind o persoană extrem de muncitoare.

Mai mult de atât, antrenorul mai dezvăluia atunci că Jennifer Lopez este extrem de energetică, dar și pozitivă. Acesta nu refuză nicio provocare și de asemenea, indiferent de exercițiile pe care le face, le duce la bun sfârșit. Amintim că la acea vreme, artista obișnuia să facă niște exrciții complexe.

ADVERTISEMENT

Mai exact, printre activitățile ei se numărau kickboxing, circuite, exerciții pentru abdomen, fandări și burpee. “Ea vine orice ar fi, își ia timpul în serios, își cunoaște corpul, vrea să fie ea însăși.”, mai povestea Tracy Anderson, despre această experiență.

ADVERTISEMENT
Tags: