Life

Cum se menține Regele Charles în formă la 74 de ani. Ce face zilnic timp de 12 minute

Regele Charles știe cum să se mențină în formă. Deși are 74 de ani, acesta are un obicei de 12 minute pe care îl urmează zilnic.
17.04.2023 | 11:37
Cum se mentine Regele Charles in forma la 74 de ani Ce face zilnic timp de 12 minute
Cum se menține Regele Charles în formă la 74 de ani. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Regele Charles are 74 de ani și urmează să devină cel mai în vârstă monarh încoronat din istoria Marii Britanii. Încoronarea acestuia urmează să loc în cursul zilei de sâmbătă, 6 mai. Între timp, surse apropiate acestuia au dezvăluit că Regele Charles a muncit din greu astfel încât să fie pregătit pentru această sarcină.

Cum se menține în formă Regele Charles

Și totul care este secretul unei longevive și ce obiceiuri are Regele Charles? Sursa citată spune că acesta își începe fiecare zi cu regimul de fitness 5BX, conceput pentru Forțele Aeriene Canadiene în anii 1950. Regimul de 12 minute include flotări, abdomene, extensii ale spatelui, întinderi și alergări pe loc.

ADVERTISEMENT

De asemenea, s-ar părea că în momentul în care stă la Balmoral, Regele Charles alege să facă măcar o plimbare lungă prin mlaștini. “Este nevoie de efort pentru ca un bărbat în formă de jumătate din vârsta sa să țină pasul cu el.”, a declarat un fost consilier pentru jurnaliști, potriviți The Mirror.

Mai mult de atât, alte surse spun că Regele Charles a ținut un regim alimentar bun și a făcut exerciții fizice de-a lungul vieții. În acest mod, el își asigura greutatea optimă, fără alte fluctuații. Totuși nu de pune ori acesta ar fi zis că menținerea greutății sale este o “bătălie fără sfârșit”.

ADVERTISEMENT

Cum arată meniul zilnic al acestuia

Și totuși cum arată meniul acestuia? Deși a fost tentat să devină vegetarian în anii ’70, iată că Regele Charles s-a mulțumit cu mai puțin. Acesta a decis să renunțe la carne și pește două zile pe săptămână și la lactate o zi pe săptămână. Pe de altă parte, el se bazează pe alte reguli alimentare.

După un mic dejun compus din fructe, nuci, semințe, ouă fierte moi și o ceașcă de ceai, Charles nu mai mănâncă nimic până la ora 17:00. Atunci, el servește un ceai alături de sandvișuri și prăjituri, relatează Telegraph. Sursa citată scrie că Regele Charles nu bea nici măcar apă între mese, pentru a evita pauzele neprogramate la toaletă.

ADVERTISEMENT

Regele Charles călătorește cu un medic, dar și cu bucătarul său

Mai mult de atât, poate mulți nu știu, dar Regele Charles călătorește cu propriul bucătar privat, pentru a minimiza șansele de intoxicații alimentare. “Ar putea părea o extravaganță, dar este o necesitate absolută ca mâncarea să fie pregătită de propria echipă cât mai des posibil. Astfel se reduce la minimum pericolul de intoxicație alimentară”, a declarat o altă sursă.

Totodată, el își ia propria rezervă de băutură cu el atunci când călătorește în străinătate. Iar pe lângă bucătar și un bar aprovizionat, Regele Charles mai călătorește și alături de un medic. Este vorba despre un medic de familie. Acesta își folosește concediul anual pentru a-l însoți pe monarh în călătoriile în străinătate.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm și că în timpul liber, Regele obișnuia să joace polo pe cal. Deși era destul de bun la acest sport, acesta a suferit niște accidentări nu tocmai confortabile. Despre acestea a făcut referire și prințul Harry în cartea sa lansată recent. 

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească...
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească taxe și impozite. Expert: „Ne-am permite tot ce avem nevoie”
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine:
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine: "Evit, pentru că sunt mult mai scumpe"
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany,...
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany, viaţă de lux! Destinaţia de vis în care îşi va petrece vara
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Theo Rose și Anghel Damian trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Ce...
Theo Rose și Anghel Damian trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Ce s-a întâmplat
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de...
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de la divorț: „Câteodată îți vine să mori”
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze...
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze atunci când a venit în România. Înainte de concert, superstarul a mers să o vadă la azil