Life

Cum se menține Selly în formă. Vloggerul vrea să-i calce pe urme lui Dorian Popa!

29.09.2020 | 23:45
Cum se mentine Selly in forma Vloggerul vrea sai calce pe urme lui Dorian Popa
ADVERTISEMENT

Selly este printre cei mai de succes vloggeri și se bucură de succes din plin în mediul online. Cu 2,8 milioane de abonați pe canalul de YouTube, tânărul are parte de viața pe care a visat-o.

Cu toate acestea, vloggerul nu este complet mulțumit și vrea să lucreze la propriul corp. Tocmai de aceea, a început să se antreneze intens la sală, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Selly și-a petrecut lunile de pandemie în casă, unde a făcut numeroase live-uri cu diverse vedete din România. Printre activitățile sale zilnice, acesta a adăugat mersul la sală și vrea să se antreneze serios.

Cum se menține Selly în formă

Selly a reușit să-și mențină succesul pe linia de plutire chiar și în timpul stării de urgență. Vloggerul și-a continuat activitatea din casă, unde a interacționat cu fanii prin intermediul live-urilor. Recent, acesta s-a mutat în București după ce a obținut o notă remarcabilă la examenul de bacalaureat.

ADVERTISEMENT

Vloggerul este în relații foarte bune cu Dorian Popa, fiind chiar prieteni apropiați. Cei doi filmează adesea împreună, iar Selly pare că vrea să-i calce pe urme în ceea ce privește condiția fizică.

Vara aceasta, Selly a făcut eforturi și a trecut pragul sălii de forță de mai multe ori pe săptămână. Tânărul postează adesea în secțiunea de story de pe contul de Instagram fotografii și filmulețe în care își lucrează mușchii.

ADVERTISEMENT

Deși este extrem de dificil să ajungă la condiția fizică a prietenului său, Selly trage de fiare și abordează chiar și exerciții mai complicate pentru a-și atinge scopul. Bineînțeles, își ține fanii la curent cu toate exercițiile pe care le face la sală.

Selly se bucură de un succes răsunător la doar 19 ani, pe care și l-a creat cu propriile resurse. Încă din 2012, atunci când a postat primul său videoclip pe YouTube, vloggerul este activ pe platformă și are sute de videoclipuri.

ADVERTISEMENT

Și dacă nu i-a fost de ajuns să se rezume doar la vlogging, Selly a jucat într-un film împreună cu colegii săi din 5GANG, apărut chiar în perioada Crăciunului din 2019. De altfel, el și colegii lui s-au lansat în muzică de mai bine de doi ani și au reușit să adune mii de fani la concertele pe care le-au avut.

Selly a atras atenția nu doar prin activitatea sa din mediul online, ci și prin schimbările pe care vrea să le aducă educației din România.

Succesul i-a adus cu sine și numeroase critici, mai ales pentru bolidul de lux pe care și l-a achiziționat anul trecut, după ce a reușit să obțină permisul de conducere. La puțin timp după ce și-a luat mașina, Selly a făcut și primul accident, însă nimeni nu a fost rănit.

ADVERTISEMENT
Tags: