Life

Cum se numește băiețelul lui Culiță Sterp. Fostul concurent Survivor România a făcut marele anunț

Culiță Sterp a dezvăluit cum se numește băiețelul lui și al Danielei Iliescu. Fostul concurent Survivor România a dezvăluit totul în cadrul unui vlog.
16.07.2021 | 23:59
Cum se numeste baietelul lui Culita Sterp Fostul concurent Survivor Romania a facut marele anunt
Cum se numește băiețelul lui Culiță Sterp. Fostul concurent Survivor România a făcut marele anunț. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp le-a dezvăluit fanilor ce nume au ales el și Daniela Iliescu pentru băiețelul lor. Fostul faimos de la Survivor România 2021 a făcut marele anunț în cadrul unui vlog postat pe YouTube.

Micuțul a venit pe lume acum o lună, iar fanii au așteptat cu nerăbdare ca artistul și iubita lui să le dezvăluie numele pe care i l-au pus. Cei doi le-au făcut pe plac internauților, iar numele ales are o semnificație specială.

ADVERTISEMENT

Cum se numește băiețelul lui Culiță Sterp. Fostul concurent Survivor România a făcut marele anunț

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au devenit părinți în luna iunie, iar cei doi au dezvăluit și numele pe care l-au ales pentru cel mic.

Dezvăluirea a venit după ce i-au ținut pe fani în suspans, însă așteptarea a meritat, pentru că numele este unul cu totul special.

ADVERTISEMENT

Băiețelul lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu se numește Milan, care înseamnă „cel mai iubit de popor” și are are milă, după cum a explicat cântărețul.

„Știți cum îl cheamă?! Sterp Milan! Înseamnă cel iubit de popor, cel care are milă”, a dezvăluit Culiță pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România este mai fericit ca niciodată și se bucură de viața de tătic alături de iubita și copilul lui.

Culiță Sterp, descalificat de la Survivor România

Tânărul a fost descalificat de la reality show-ul de la Kanal D după ce a refuzat să intre pe traseu. Faimosul a vrut neapărat să fie lângă iubita lui atunci când naște, iar producătorii l-au înțeles și l-au lăsat să plece.

ADVERTISEMENT

Din fericire, descalificarea nu i-a adus probleme cu contractul, întrucât artistul și-a primit toți banii. În plus, show-ul era programat să se termine până la finele lunii mai, așa că fostul faimos nu a crezut că va dura atât de mult.

„Vreau să spun ceva, să-mi cer scuze echipei mele, oamenilor de acasă și celor de aici. Nu cer milă nimănui, cer doar înțelegere.

Din secunda asta, eu, Culiță Sterp, nu mai intru pe niciun traseu Survivor. Nu știu cum o să se realizeze. 

(…) Din secunda asta nu mai intru pe niciun traseu. Sper să fiu înțeles de oameni și de echipă și să nu fiu judecat”, a declarat Culiță Sterp înainte să părăsească show-ul.

ADVERTISEMENT