Un expert culinar știe cum se păstrează avocado după ce a fost tăiat și nu a fost folosit în totalitate. Trucul simplu și la îndemâna tuturor. Toate gospodinele trebuie să știe acest pont, care este extrem de folositor.
Avocado este un fruct delicios, savuros și cu multe beneficii pentru sănătate. Din păcate, puține persoane cunosc care este modalitatea utilă prin care se ține după ce a fost feliat și nu este folosit în preparatele culinare.
Soluția ușoară și rapidă constă într-un ingredient care nu lipsește din niciun magazin. Acesta nu costă foarte mulți bani. Specialiștii transmit că este vorba de lămâie, care are proprietăți antioxidante foarte puternice.
Tot ce trebuie să faci este să storci puțină zeamă de lămâie pe suprafața tăiată. Produsul este ideal pentru încetinirea procesului de oxidare, susțin oamenii de știință. În plus, sucul de lămâie ajută la prospețimea fructului.
„Aplicați un strat subțire de suc de lămâie sau lime pe suprafața tăiată pentru a ajuta la încetinirea procesului de oxidare și a preveni rumenirea. Înfășurați avocado tăiat strâns în folie de plastic, asigurând contactul direct cu folia pentru a limita expunerea la aer.
Odată ce ați învelit avocado în folie alimentară și l-ați pus în frigider, atunci avocado ar trebui să rămână mai proaspăt cu trei până la cinci zile mai mult decât ar fi în mod obișnuit”, a dezvăluit un specialist din domeniul culinar, pentru express.co.uk.
Avocado este consumat tot mai des de oamenii care doresc să se mențină în formă. Acesta are beneficii importante pentru sănătate, fiind bogat în grăsimi mononesaturate, vitamina C și vitamina E. Substanțele sunt esențiale pentru funcția cognitivă.
De asemenea, cercetările susțin că fructul ajută la menținerea unei tensiuni arteriale sănătoase pentru că este bogat în potasiu. Datorită conținutului de acizi grași mononesaturați, fitosteroli și fivre reduce riscul cardiovascular.
Fructul poate ajuta la îmbunătățirea profilului lipidic, crește colesterolul HDL și scade colesterolul LDL. Mai mult decât atât, studiile arată că avocado contribuie la reglarea tensiunii arteriale și la prevenirea bolilor cronice.