ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Cum se poate impune Marius Briceag la FCSB: ”Aici e o problemă sensibilă”

Autor: Traian Terzian | 02.07.2020 | 18:33
Cum se poate impune Marius Briceag la FCSB: ”Aici e o problemă sensibilă”
O mutare extrem de neașteptată a fost venirea lui Marius Briceag la FCSB, la scurt timp după despărțirea de Universitatea Craiova, dar întrebarea care se pune este dacă va putea să se impună la noua echipă. Sursă foto: Facebook FCSB

O mutare extrem de neașteptată a fost venirea lui Marius Briceag la FCSB, la scurt timp după despărțirea de Universitatea Craiova, dar întrebarea care se pune este dacă va putea să se impună la noua echipă.

ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” l-au adus liber de contract pe fundașul în vârstă de 28 de ani, dar el va putea juca la noua sa formație abia din sezonul viitor.

FANATIK a aflat că Briceag va avea un salariu lunar de 10.000 de euro la clubul lui Becali. Este o recompensă importantă pentru el, care în 2019 rata un transfer extrem de bănos în America.

ADVERTISEMENT

Se va impune Marius Briceag la FCSB?

Acum, întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor FCSB este dacă Marius Briceag va reuși să se impună în echipa lui Bogdan Vintilă sau va fi un nou transfer ratat. Răspunsul l-a această întrebare l-a dat Gheorghe Mulțescu, cel care l-a avut elev la Craiova și FC Voluntari.

”Briceag este un jucător bun, dinamic, puternic, are o agresivitate pozitivă și un travaliu ok. E o problemă sensibilă dacă se va impune. E ceva special”, a declarat tehnicianul pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

”Depinde dacă poate să reziste în relația cu patronul. Dacă asta se rezolvă, restul sunt amănunte. El e un caracter puternic, un luptător”, a mai spus Gheorghe Mulțescu.

Antrenorul a vorbit și despre minusurile din jocul lui Marius Briceag: ”Pot să spun că nu lovește foarte bine mingea cu piciorul drept. Per total, cu mine a făcut o treabă bună. Mi-a dat și goluri. A acceptat să joace și în partea dreaptă, deși postul lui de bază e fundaș stânga”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu este la prima tentativă de a-l aduce de la Universitatea Craiova pe Marius Briceag. S-a întâmplat și în urmă cu doi ani, în august 2018, când fundașul era în cea mai bună formă a carierei.

Briceag este fundaș stânga de meserie, FCSB are inflație pe acea poziție, dar FANATIK a aflat un detaliu important. Jucătorul a fost transferat pentru a juca fundaș central din sezonul viitor! Așa este văzut de cei care și-au dat acordul pentru mutare.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoşani: 3,50 este cota pentru „x solist”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!