Fotbal intern

Cum se pregătesc „perlele” lui Gigi Becali în izolare. Florinel Coman și Ionuț Vînă, parteneri de antrenament. Video

12.04.2020 | 14:14
Cum se pregatesc perlele lui Gigi Becali in izolare Florinel Coman si Ionut Vina parteneri de antrenament Video
ADVERTISEMENT

Pandemia de coronavirus a suspendat competițiile de pe teritoriul României, iar sportivii se află la domiciliu, în izolare. Fotbaliștii de la FCSB fac tot posibilul pentru a se menține într-o formă fizică cât mai bună și realizează exerciții acasă.

Cum se pregătesc fotbaliștii de la FCSB în izolare

Adrian Petre, fotbalistul transferat în iarnă de FCSB, se pregătește în această perioadă acasă, alături de iubita sa, Bianca Tirsin.

ADVERTISEMENT

Iubita atacantului, fosta participantă la Miss International din 2018, a publicat pe contul personal de Youtube programul de exerciții fizice realizat alături de Adrian Petre acasă.

Florin Tănase a acceptat provocarea lansată de Cristiano Ronaldo și a postat pe Instagram seria de exerciții fizice pe care o efectuează acasă, în perioada de izolare.

ADVERTISEMENT

Căpitanul de la FCSB a avut și un partener inedit de antrenament, animalul său de companie. Materialul video postat de Tănase a strâns peste 22.000 de vizualizări și comentarii de la foștii coechipieri Romario Benzar, Adrian Stoian și Claudiu Belu.

View this post on Instagram

#playinside #livingroomcup @nike @cristiano

A post shared by TanaseFlorin (@florintanase10) on

Florinel Coman a început seria de antrenamente după suspendarea campionatului la malul Mării, alături de iubita sa, Ioana Timofeciuc, însă în ultima perioadă a revenit acasă și a găsit un alt partener de pregătire.

ADVERTISEMENT

Golgheterul „roș-albaștrilor” s-a antrenat sâmbătă alături de coechipierul Ionuț Vînă și a postat exercițiile pe contul de Instagram.

Dennis Man se pregătește, de asemenea, de acasă în această perioadă și postează deseori materiale video de la ședințele de antrenament improvizate.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul de bandă dreaptă efectuează aproape zilnic abdomene, flotări și exerciții ce se pot realiza la domiciliu, fără aparatură profesională, iar la ultima apariție de pe Instagram l-a avut alături, drept partener de antrenament, pe animalul său de companie, un pudel numit Munia.

Dennis Man, antrenament acasă. FOTO: Instagram/Dennis Man
Dennis Man, antrenament acasă. FOTO: Instagram/Dennis Man

FCSB a disputat ultimul meci oficial pe 8 august, împotriva Universității Craiova. „Roș-albaștrii” au reușit să se impună fără drept de apel, scor 4-1, și au urcat pe locul doi în clasamentul din play-off, la patru puncte de liderul CFR Cluj.

ADVERTISEMENT