Life

Cum se pregătesc Smiley și Gina Pistol de nașterea fetiței. Cei doi au pus totul la punct

20.10.2020 | 15:10
Cum se pregatesc Smiley si Gina Pistol de nasterea fetitei Cei doi au pus totul la punct
Cum se pregătesc Smiley și Gina Pistol de nașterea fetiței. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de trei ani și amândoi au ajuns în atenția publicului atunci când s-a speculat că ar avea o relație. Cei doi nu se mai ascund și le-au împărtășit recent fanil0r povestea lor de dragoste.

Entuziasmați de vestea sarcinii, viitorii părinți se pregătesc cum se cuvinte de venirea pe lume a fetiței lor. Smiley și Gina s-au apucat să aranjeze locuința pentru marele eveniment, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT

Frumoasa prezentatoare nu-și mai ascunde sarcina și poartă haine mulate fără să-i fie teamă că se poate observa ușor burtica ei care crește pe zi ce trece.

Smiley și Gina Pistol se pregătesc de nașterea fetiței

Smiley și Gina Pistol trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor. Au o relație de trei ani și se pregătesc să aducă pe lume primul lor copil. Amândoi strălucesc de fericire atunci când îi vedem pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Fetița lor urmează să se nască la începutul anului viitor, însă viitorii părinți s-au pus deja pe treabă și îi pregătesc camera. Echipa Click! ne prezintă în exclusivitate câteva imagini de la locul unde cei doi îndrăgostiți își vor crește copilul.

Smiley i-a amenajat camera fiicei lui împreună cu o echipă de muncitori, iar Gina a fost un fel de supervisor, din moment ce nu are voie să facă efort fizic. Pereții casei sunt vopsiți în alb și bleu, astfel că nu va fi o surpriză dacă și fetița va avea o cameră la fel.

ADVERTISEMENT

Casa unde locuiesc Smiley și Gina Pistol se află la Cernica, județul Ilfov, și a costat peste 300.000 de euro. Întreaga clădire și gardul ce o înconjoară conțin doar nuanțe de alb, albastru închis, turcoaz și bleu, oferindu-i astfel un aspect modern și asemănător cu cele din Grecia și Italia.

Casa lui Smiley
Casa lui Smiley din Cernica. Sursa foto: click.ro

Micuța va avea o copilărie extraordinară cu o asemenea locuință, alături de doi părinți superbi care împart o frumoasă poveste de câțiva ani. Camera fetiței va fi decorată după preferințele viitoarei mămici.

ADVERTISEMENT

“Gina şi Smiley sunt foarte fericiţi. Abia aşteaptă să vină fetiţa, e o atmosferă de nedescris în casa lor. A cumpărat şi câteva lucruşoare de la magazinele pentru bebeluşi. Practic, doar cu asta se ocupă acum”, a declarat cineva din apropierea celor doi pentru sursa citată.

Viitorii părinți vor avea de acum o adevărată familie, chiar dacă au “omis” căsătoria din povestea lor de iubire. Vila lui Smiley este, de data aceasta, un adevărat “acasă” pentru el și pentru familia care se va înmulți cu un al treilea membru cât de curând.

Prezentatoarea de la “Chefi la cuțite” își ține fanii la curent în fiecare zi și postează pe rețelele de socializare diverse fotografii și clipuri video din viața ei de zi cu zi.

 

ADVERTISEMENT