Life

Cum se pregătește Dan Pavel, prezentatorul show-ului de la Pro TV pentru ultimele episoade Survivor. ”Ai introdus și rostogolirile din gimnastică, mă bucur”

Dan Pavel, prezentatorul show-ului de la Pro TV se pregătește pentru ultimele episoade Survivor. El a introdus în pregătirile sale sportive și rostogolirile din gimnastică.
29.05.2022 | 14:51
Cum se pregateste Dan Pavel prezentatorul showului de la Pro TV pentru ultimele episoade Survivor Ai introdus si rostogolirile din gimnastica ma bucur
Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Dan Pavel, prezentatorul show-ului de la Pro TV se menține în formă cu sport. Vedeta are un mod aparte de a se pregăti pentru ultimele episoade Survivor. El a publicat un filmuleț pe Instagram, unde a arătat cum face sport înainte de emisiune.

Dan Pavel: ”Ai introdus și rostogolirile din gimnastică, mă bucur”

Dan Pavel, prezentatorul celui mai tare show le-a arătat fanilor săi cum se pregătește înainte de competiția Survivor de la PRO TV. Vedeta, în vârstă de 45 de ani, a demonstrat cât de ușor face flotări, apoi s-a rostogolit pe iarbă, ca la gimnastică, după care a sărit în piscină. După ce iese din piscină, prezentatorul de la Survivor face gimnastică cu ajutorul unui bo staff (băț pentru artele marțiale-.n.r.).

ADVERTISEMENT

”Pregātiri pe repede-înainte. Fizio-psiho terapia mea personala înainte de a mā revedea cu Voi prin intermediul micului ecran”, a scris el pe Instagram, lângă filmulețul care însoțește imaginile publicate de el. Comentariile și aprecierile nu au întârziat să apară. ”Bravo, super tare”, a scris cineva. ”Ai introdus și rostogolirile din gimnastică, mă bucur”,i-a scris chiar Marian Drăgulescu, fost campion mondial și concurent la Survivor . ”Am amețit după ce am văzut acest videoclip”, a scris un fan de al său. ”Stilul și atitudinea fac diferența”, a mai scris altcineva.

Marea finală Survivor are loc pe data de 31 mai la PRO TV.

Despre relația cu fiul lui de 17 ani

Dan Pavel, moderatorul competițiilor sportive Survivor are un băiat de 17 ani. Acesta a rămas în îngrijirea mamei, după despărțirea părinților săi și este elev la o școală de prestigiu din Viena.

ADVERTISEMENT

Vedeta are o relație foarte bună cu unicul său copil, cu care în perioada aceasta comunică mai mult în mediul virtual. Anton este un copil foarte bun în opinia lui Daniel Pavel.

Fiul prezentatorului de la Survivor România are rezultate excelente la școală, dovadă că vorbește până la această vârstă, trei limbi străine: engleza, franceza și germana.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a dat detalii despre relația cu fiul său. Iată ce a dezvăluit prezentatorul de la Survivor România: „Una binecuvântată, deşi acum, fiind aici în Dominicană pentru mai mult timp, ne vedem doar pe FaceTime. În acest an el este clasa a 11-a, o perioadă extrem de solicitantă în sistemul de educaţie de la Viena.

Împărtăşim numeroase lucruri şi pasiuni, dar întotdeauna în limitele pe care şi el le consideră normale, la această vârstă. Sunt un norocos, din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT

Fiul meu, ca şi mine, este un spirit liber, pasionat de sport, de descoperiri şi care ştie foarte bine să combine timpul pe care-l alocă învăţării cu cel acordat antrenamentelor fizice.

Eu fac sport zi de zi, aşa cum o cere şi mediul în care mă aflu şi provocările pe care mi-ar plăcea să le şi testez constant. În rest, mai multe am povestit şi anterior”, a mărturisit Daniel Pavel într-un interviu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la...
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la 20 de ani frumoasa Alessia
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care...
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care îți „otrăvesc în mod activ” organismul, conform unui medic cardiolog VIDEO
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare...
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare a tânărului înfiat de patronal FCSB!
Aproape toată ţara intră de la ora 12.00 sub avertizări cod galben şi...
Aproape toată ţara intră de la ora 12.00 sub avertizări cod galben şi portocaliu de furtuni. Ploi, grindină şi vijelii până joi dimineaţă
Ţi se rupe inima! Ce face Leonard Doroftei în fiecare zi când ajunge...
Ţi se rupe inima! Ce face Leonard Doroftei în fiecare zi când ajunge în România! Cum uită că a fost umilit în Ploieşti
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Rezultate admitere liceu 2024. Elevii află, astăzi, dacă au intrat sau nu la...
Rezultate admitere liceu 2024. Elevii află, astăzi, dacă au intrat sau nu la liceul dorit