Life

Cum se pregătește Monica Odagiu pentru Te Cunosc de Undeva! Sfaturi practice de la Alex Florescu

Monica Odagiu, una dintre concurentele noului sezon de la Te Cunosc de Undeva, are mare grijă să aibă apariții impecabile pe scenă, iar ”colăceii” care s-ar fi putut depune de Paște să nu mai existe.
27.04.2022 | 12:18
Cum se pregateste Monica Odagiu pentru Te Cunosc de Undeva Sfaturi practice de la Alex Florescu
Monica Odagiu de la Te Cunosc de Undeva are grijă să arate perfect cu ajutorul lui Alex Florescu / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Monica Odagiu este una dintre vedetele care duc o viață cât s epoate de sănătoasă și care, atunci când au puțin timp liber, merge la sala de sport. Antrenată de Alexandre Florescu, actrița și cântăreața care apare în noul sezon al show-ului de la Antena 1 a primit câteva sfaturi prețioase pentru a scăpa de ”efectele” îndestulatelor mese de Paște.

Monica Odagiu de la Te Cunosc de Undeva, set strict de reguli pentru corp perfect

”O felie de cozonac sau de Pască nu dăunează. Este de preferat să nu o mănânci imediat după masă. O poți mânca, de exemplu, la micul dejun, cu un pahar de lapte sau ceai. Sau ca o gustare, între mese”, este unul dintre sfaturile date de Alexander Florescu, antrenorul vedetelor, Monicăi Odagiu.

ADVERTISEMENT

Mai mult, a dezvăluit pentru FANATIK antrenorul vedetelor, după Paște recuperarea este relativ ușoară. Condiția e respectarea unui set de reguli care să ofere organismului tot ce are nevoie în materie de nutrienți.

”Ar trebui să mergem minimum trei zile pe fructe şi legume, adică să putem realiza o detoxifiere. Alegem orice  fruct şi legumă care ne place dar recomandarea mea este, indiferent că este fruct sau legumă, să fie de sezon. După cele 3 zile de detoxifiere, recomand o lună de zile de regim echilibrat. Trebuie să conţină într-o măsură adecvată urmatoarele: proteine, grăsimi, carbohidraţi, săruri minerale şi vitamine. Astfel, dieta trebuie să fie săracă în zaharuri şi grăsimi”, spune Alex Florescu.

ADVERTISEMENT

Iar dieta recomandată de el este respectată și de Monica Odagiu. Artista este, de altfel, adeseori surprinsă și în sala de sport. Acolo ascultă indicațiile antrenorului vedetelor pentru a avea un corp tonifiat și pentru a-și crește rezistența la efort.

Alexander Florescu dezvăluie recomandările făcute pentru concurenta de la Antena 1, Monica Odagiu

Alexander Florescu, antrenorul vedetelor, i-a recomandat artistei Monica Odagiu din noul sezon Te Cunosc de Undeva de la Antena 1 să consume pâine, orez și paste integrale. De asemenea, i-a recomandat să evite grăsimile. Din dieta adoptată de Monica Odagiu pentru a fi în formă perfectă nu lipsesc fructele și alimentele bogate în vitamina B, C și D.

ADVERTISEMENT

”Recomandările pe care le fac se referă la consumul bazat pe spanac, varză, broccoli, mazăre, linte, soia, fructe proaspete – adică afine, banane, pepene galben-, dar şi fructe uscate, nuci, iaurt, kefir, ouă, peşte (hering, scrumbie, sardine, ton, somon).

La toate acestea se adaugă şi elementele de maximă importanţă. Și anume, hidratarea suficientă cu apă şi mişcarea fizică constantă adică mers alert, puţină gimnastică dimineaţa, la prânz şi seara. Tot ceea ce am recomandat până acum formează o legătură foarte bună cu ceea ce este, de fapt esenţialul şi anume, cât mai multă iubire de sine. Tot atât de multă iubire pentru cei dragi. La toate acestea mai adaug odihna (măcar 6 sau 7 ore pe noapte) şi atitudinea pozitivă  indiferent de cate probleme întâmpinăm”, spune Alex Florescu.

ADVERTISEMENT

Ce înseamnă o felie de cozonac pentru siluetă? Cum trebuie să mâncăm ca să avem o siluetă perfectă

De cele mai multe ori, explică antrenorul vedetelor, sărbătorile înseamnă și un lung șir de mese, cu multe feluri de mâncare și deserturi delicioase. Doar că, micile excese pot provoca mari probleme siluetei…

”Dacă vom consuma o felie de cozonac atunci considerăm că deja avem 400 de calorii. Asta înseamnă că s-a înlocuit o masă. De aceea, atunci este nevoie de un antrenament de tip cardio unde să ardem între 500 și 800 calorii”, spune Alex Florescu.

Printre îndemnurile pe care i le-a dat Monicăi Odagiu se numără și cele legate de cum să mănânce. ”Nu mânca mai multe feluri de mâncare la o masă! Fă pauză cel puțin 3 ore între mese”, i-a spus, înainte de Paște, Alex Florescu vedetei de la Te Cunosc de Undeva.

Și, pentru că, de cele mai multe ori, cu ocazia sărbătorilor se servește și un pahar de vin, trebuie luat și el în calcul când vine vorba de greutatea de după.  „Nu doar că alcoolul consumat în cantități mari este dăunător sănătății. El este un pericol și pentru siluetă. E bogat în calorii.

Totuși, dacă te găsești în situația în care trebuie să ciocnești un pahar de alcool cu ceilalți, limitează-te la un singur pahar de vin sau 50 ml de tărie. Nu-l consuma în timpul meselor, împreună cu alimentele. Moderația este cheia”, a mai precizat Alex Florescu.

ADVERTISEMENT