Fotbal international

Cum se pregătește Zlatan Ibrahimovic de revenirea în Europa! Face taekwondo în boxeri! Video

28.11.2018 | 15:33
Zlatan Ibrahimovic a practicat taekwondo în copilărie

Zlatan Ibrahimovic se antrenează din greu pentru a reveni în fotbalul din Europa. Cum în America s-a terminat campionatul, suedezul a lăsat mingea și s-a apucat de taekwondo. Și pentru o revenire de senzație, Zlatan se antrenează în boxeri. Ibrahimovic a postat pe Instagram un filmuleț cu el în care arată cum se descurcă la taekwondo, sport pe care l-a practicat în copilărie și care îl ajută acum pe terenul de fotbal.

Zlatan se va întoarce la AC Milan a scris Gazzetta dello Sport, iar suedezul a recunoscut că abia așteaptă revenirea în Europa. Atacantul nu a prins play-off-ul în MLS cu Los Angeles Galaxy așa că a intrat devreme în vacanță. Idolul lui George Pușcaș a marcat în campionatul nord american 22 de goluri pentru echipa la care a mai jucat și Beckham.

Zlatan Ibrahimovic face taekwondo în boxeri pentru a reveni în Europa

Zlatan Ibrahimovic a debutat la echipa sa cu un gol, care a fost declarat reușita sezonului în MLS. Și suedezul nu s-a oprit. Golul cu numărul 500 din carieră a fost marcat tocmai în urma unei faze în care Zlatan și-a folosit antrenamentele de taekwondo, doar că nu era îmbrăcat în boxeri, ci în echipamentul lui LA Galaxy.

View this post on Instagram

Do you remember ?! #500 #ninja

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Calitățile de luptător ale lui Zlatan s-au văzut și în Europa. Antonio Cassano, colegul său din perioada AC Milan a simțit-o pe pielea sa în timpul unui interviu pentru Rai Sport. Italianul era la microfon, când Zlatan l-a taxat cu o lovitură de picior după ceafă, chiar în timp ce italianul le explica compatrioților ce meci bun a reușit el. Chiar dacă lovitura nu a fost una prietenească, Antonio Cassano nu s-a supărat.  Cei doi au avut o prietenie specială în perioada în care au fost coechipieri la AC Milan.

  • 1.200.000 de euro este salariu lui Zlatan Ibrahimovic la Los Angeles Galaxy