Fotbal international

Cum se prepară cozonacul Cristiano Ronaldo! Rețeta se află la un patiser din Torino

20.12.2018 | 11:38
Cum se prepara cozonacul Cristiano Ronaldo Reteta se afla la un patiser din Torino

Cozonacul Cristiano Ronaldo se vinde bine la Torino. Un patron de patiserie a lansat produsul care face vâlvă în Italia. Prețul este unul pe măsură, 28 de euro pe kilogram costă cozonacul pe care fanii lui Juventus îl pot avea pe masa de Crăciun. “Prima oară am făcut cozonacul după victoria cu Inter, am făcut 15 bucăți pe care le-am vândut în doar 15 minute. Acum am sute de comenzi”, a spus bucătarul care face cozonacul CR 7.

“Drojdie, făină, ouă, unt și mai presus de tot dragoste pentru Juventus, aceasta este rețeta cozonacului meu, ‘CR7′”, a spus Carlo Tafuni, proprietarul de 52 de ani al patiseriei din Torino care face cozonaci Cristiano Ronaldo. Pentru că cererea este destul de mare, omul își selectează clientela. Evident că cei care au prioritate la comenzi sunt fanii cei vechi ai lui Juventus, aceia care au fost alături de echipă și înainte de ajungerea lui Cristiano Ronaldo la Torino.

Cozonacul Cristiano Ronaldo se vinde la Torino! Biscuiții nu au avut succes

Cozonacul Cristiano Ronaldo se vinde bine la Torino, dar patronul are probleme cu fanii rivalei AC Torino și cu cei care țin cu alte echipe. “Mai vin unii și mă întreabă dacă nu cumva fac cozonaci și cu Insigne sau Icardi, dar îi poftesc politicos să încerce în altă parte. Aici nu poate fi vorba de așa ceva.”, a povestit patronul patiser.

Biscuiții dedicați lui Cristiano Ronaldo au provocat un mare scandal în Anglia

Un cofetar portughez nu a fost la fel de inspirat ca italianul care face cozonacul CR7. Jose Goncalves a scos pe piață în Anglia biscuiți Cristiano Ronaldo, imediat după acuzele de viol la adresa fotbalistului. Aceștia avea însă o formă ciudată. Reprezentau un cuplu care face sex, iar prin acest produs portughezul a provocat un imens scandal în regiunea respectivă și a trebuit să renunțe la idee.

  • 11 goluri a marcat Cristiano Ronaldo în Serie A în cele 16 etape care au trecut până acum