Premier League

Cum se protejează de hoţi vedetele din Premier League. Câini de pază la sume incredibile. Foto

26.12.2018 | 13:41
Cum se protejează de hoţi vedetele din Premier League. Marcus Rashford petrece foarte mult timp mpreună cu câinle său Sfântul

Vedetele din Premier League au găsit o nouă metodă de a-şi proteja locuinţele de prezenţa hoţilor. Mulţi dintre jucători au cumpărat de la o crescătorie specializată numai în câini de pază câini care le asigură securitatea căminului chiar şi atunci când ei sau membrii familiilor lor nu se află acasă. Cu asemenea paznici starurile din Premier League sunt mult mai liniştite, pentru că respectivele patrupede sunt dresate cum să intervină în cazul în care cineva încearcă să pătrundă pe teritoriul proprietăţilor stăpânilor lor, să îi atace pe aceştia sau persoane din familiile lor, pentru orice tentativă de jaf.

Numărul jucătorilor care copiază modelul colegilor care deja şi-au asigurat serviciile unui prieten cu adevărat de nădejde este tot mai mare, deşi preţul unui exemplar din rasa germană Shepherd sau belgiană Malinois îţi taie răsuflarea, ce e drept nu şi unora care câştigă sume fabuloase la cluburile din prima divizie a Angliei. Un astfel de câine costă, nici mai mult, nici mai puţin, de 20.000 de euro!

Cum se protejează de hoţi jucătorii de la cluburi din Premier League, când nu e nimeni acasă

După ce jucătorii au bătut palma cu crescătorii urmează ca timp de un an câinii cumpăraţi mai rămân la proprietar luni bune, uneori poate şi chiar un an, urmând un program foarte atent de pregătire cu dresori de înaltă clasă, care folosesc diferite metode pentru a-i învăţa cum să se comporte diferit, în funcţie de evenimentul existent.

Deja au intrat în posesia paznicilor patrupezi nume cunoscute de la echipe de top din Premier League. Marcus Rashfordşi Phil Jones de la Manchester United, Mark Noble de la West Ham United, Michael Keane de la Everton, Tyrone Mings de la Bournemouth şi fostul jucător Andy Johnson de la Crystal Palace.

Rashford se înţelege de minune cu Sfântul

Rashford este pur şi simplu îndrăgostit de câinele său, căruia i-a dat numele The Saint (Sfântul). Şi familia Jones petrece foarte mult timp alături de Buddy, Shepherdul german care se dovedeşte a fi şi un excelent partener de joacă, pentru că aceste animale cu statură impozantă şi extrem dee puternice şi de agile, intră în acţiune doar dacă se întâmplă ceva, în rest fiind foarte prietenoase şi dornice de afecţiune.

Cum se protejează de hoţi vedetele din Premier League. Când nu e pe teren pentru Bournemouth Tyrone Mings aleargă împreună cu Pablo
Cum se protejează de hoţi vedetele din Premier League. Când nu e pe teren pentru Bournemouth Tyrone Mings

Tyrone Mings obişnuieşte să meargă şi la alergare cu Pablo, câinele său, un Malinois belgian şi recunoaşte că nu există momente de deconectare mai plăcute decât atunci când se află în compania prietenului necuvântător. Jucătorul lui Bournemouth şi-a sfătuit coechipierii să îi urmeze exemplul, dar deocamdată doar King şi-a comandat şi el un exemplar, pentru că totuşi preţul de 20.000 de euro este un impediment.