Cum se protejează Mirel Rădoi de Covid-19 înainte de Islanda – România! Decizia luată de selecţioner

Traian Terzian   
în Echipa nationala
21/09/2020, 15:31
Cum se protejează Mirel Rădoi de Covid-19 înainte de Islanda – România! Decizia luată de selecţioner
Selecționerul Mirel Rădoi a dezvăluit cum se protejează de Covid-19 înainte de meciul Islanda - România, din semifinalele barajului pentru Campionatul European. Sursă foto: Sport Pictures

Selecționerul Mirel Rădoi a dezvăluit cum se protejează de Covid-19 înainte de meciul Islanda – România, din semifinalele barajului pentru Campionatul European.

Tehnicianul a dezvăluit că a exclus un jucător de la prima reprezentativă pentru un motiv bizar: fotbalistul în cauză s-a folosit de presă pentru a-și denigra un coleg.

Cu trei săptămâni înaintea meciului de baraj pentru calificarea la Euro, FIFA a dat publicității clasamentul pe națiuni, iar România a primit o veste bună fiind în continuare peste cea a Islandei.

Măsuri anti-Covid luate de Mirel Rădoi înainte de Islanda – România

”Cu o etapă înainte de data convocării, niciun membru al staff-ului sau cei din federaţie care vin să îi salute pe băieţi nu mai participă la niciun meci pe stadion”, a declarat Mirel Rădoi despre măsurile anti-Covid înainte de Islanda – România.

”Până şi copiii mei ştiu că prietenii lor, cu o săptămână înainte, nu mai vin acasă, pentru că nu ştim ce fac. Copiii mei nu mai ies în parc, proviziile încercăm să le comandăm şi să avem foarte mare grijă”, a mai spus selecționerul la Telekom Sport.

Comitetul Executiv al UEFA a stabilit clar care sunt regulile după care se vor stabili desfăşurarea sau rezultatul partidelor interţări pe care le organizează în această toamnă, în cazul în care apar infectaţi cu noul coronavirus.

Orice echipă trebuie să aibă disponibili minimum 13 jucători, dintre care cel puţin unul să fie portar. În cazul în care această condiţie nu poate fi îndeplinită, partida poate va fi reprogramată sau rezultatul poate fi stabilit de UEFA.

Selecționerul Mirel Rădoi a anunțat o listă preliminară cu 26 de stranieri pentru meciul de baraj cu Islanda pentru calificarea la Campionatul European de vara viitoare și pentru întâlnirole cu Norvegia și Austria din Liga Națiunilor.

Fotbalistul islandez al formației Burnley, Johann Berg Gudmundsson, în vârstă de 29 de ani, a suferit o accidentare gravă într-o partidă din Cupa Ligii Angliei, și nu va fi pe teren pe 8 octombrie, în barajul cu România ce contează pentru calificarea la Euro.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,79 este cota pentru ”ambele marchează și peste 2,5 goluri” la meciul Islanda-România. Vezi aici toate cotele!

Închide ×