Fotbal international

Cum se recuperează Cristiano Ronaldo după accidentarea suferită la naţională: “Muncesc din greu!” Video

30.03.2019 | 20:08
Cum se recupereaza Cristiano Ronaldo dupa accidentarea suferita la nationala Muncesc din greu Video

Cristiano Ronaldo se recuperează după accidentarea suferită la echipa naţională a Portugaliei. Juventus speră să-l aibă pe teren pentru dubla cu Ajax din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar atacantul de 34 de ani trage tare pentru a fi apt 100%.

Cum se recuperează Cristiano Ronaldo după accidentarea suferită la naţională. Mesajul postat pe Instagram

Cristiano Ronaldo a suferit o leziune musculară în minutul 29 al meciului Portugalia – Serbia, partidă din preliminariile pentru EURO 2020. Portughezul s-a întors la Juventus şi a început recuperarea, postând un clip video dintr-o sesiune de înot. “Muncesc din greu pentru recuperare”, a fost mesajul scris de Cristiano Ronaldo pe contul personal de Instagram.

Înainte de meciul Juventus – Empoli, Massimiliano Allegri, antrenorul “Bătrânei Doamne”, a susţinut că Ronaldo va face mai multe teste luni, însă este sigur că portughezul va fi apt pentru dubla cu Ajax Amsterdam. “Este din ce în ce mai bine. A început să se mişte din nou, însă este cel mai bine să fim precauţi deoarece suntem într-o parte delicată a sezonului. E mai bine să lipsească un meci şi să revină atunci când va fi în cea mai bună condiţie şi nu va exista riscul unei recidive. Cristiano va mai face teste luni, la fel ca şi Douglas Costa, însă ambii vor fi complet refăcuţi pentru Liga Campionilor”, a declarat Massimiliano Allegri.

 

View this post on Instagram

 

Working hard on my recovery??

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Cristiano Ronaldo, mesaj pozitiv după accidentarea de la naţională

Cristiano Ronaldo a vorbit la scurt timp după accidentarea suferită la echipa naţională a Portugaliei. După meciul cu Serbia, portughezul a susţinut că este sigur că va reveni cât mai repede pe teren.

“Nu-s îngrijorat pentru că îmi cunosc perfect corpul. Se mai întâmplă. Cine umblă prin ploaie se udă. Stau liniştit, pentru că într-o săptămână, două, trei o să mă întorc pe teren”, spunea Cristiano Ronaldo.