Sporturi

Cum se recuperează Simona Halep în timp record după hernia de disc: “Gimnastică medicală şi fizioterapie”

08.10.2018 | 23:00
Cum se recupereaza Simona Halep in timp record dupa hernia de disc Gimnastica medicala si fizioterapie

Cum se recuperează Simona Halep în timp record după hernia de disc? A fost întrebarea pe care foarte mulţi şi-au pus-o după ce liderul mondial a anunţat că nu se pune problema să lipsească de la Turneul Campioanelor. Deşi absenţa părea iminentă după ultimele probleme fizice ale româncei, care au culminat cu anunţul legat de hernia de disc. Cei care o tratează pe Simona Halep au dat răspunsul.

Pe Facebook, Simona Halep a apărut alături de specialiştii de la Kinetic, clinica de la care se aşteaptă minunea. Ca românca să fie în cea mai bună formă pentru Turneul Campioanelor, 21-28 octombrie, ultima competiţie a sezonului. Chiar dacă Darren Cahill a glumit pe această temă, Simona nu va merge la Moscova, turneu pentru care solicitase un wild-card înainte de a afla starea medicală în care se află.

Simona Halep zâmbeşte. Se va recupera în timp record după hernia de disc
Simona Halep la clinica unde se va recupera în timp record după hernia de disc

Cum se recuperează Simona Halep în timp record după hernia de disc. Explicaţia medicilor

“Hernia de disc este una dintre cele mai des întâlnite afecțiuni de natură neurologică, dar și cea mai frecventă afecțiune a coloanei. Tratamentele noastre de recuperare prezintă îmbunătățiri foarte mari asupra pacienților nostri. Simona Halep se recuperează cu gimnastică medicală și fizioterapie și ne așteptăm să revină în formă pe teren în cel mai scurt timp!, e mesajul postat pe Facebook de clinica unde se recuperează Simona.

“Mă duc sigur la Turneul Campioanelor. Cea mai importantă e sănătatea, dar nu se pune problema de operaţie. Am luat o săptămână de pauză şi apoi mă voi concentra pentru Singapore. Vreau să merg acolo şi să câştig meciuri”, fusese anunţul făcut de Simona Halep, cea care s-a accidentat la un antrenament alături de Petra Kvitova.

Simona Halep a bifat săptămâna 49 din postura de lider mondial şi nu îşi va pierde poziţia de lider indiferent de rezultatele de la Turneul Campioanelor. Se ştiu deja cinci jucătoare calificate pentru WTA Finals. În afara Simonei, Kerber, Wozniacki, Osaka şi Kvitova vor fi şi ele, cu sigurnţă, la Singapore.