Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Cum se recuperează „tricolorii” pentru meciul decisiv cu Slovacia la EURO 2024! Imagini din cantonamentul de la Wurzburg. Foto

„Tricolorii” au revenit la Wurzburg și au început procesul de refacere pentru meciul cu Slovacia, decisiv pentru calificarea în „optimile” EURO 2024.
23.06.2024 | 21:21
Imagini cu refacerea „tricolorilor” după 0-2 cu Belgia și înainte de meciul decisiv cu Slovacia de la EURO 2024. Foto: FRF.ro.
ADVERTISEMENT

Naționala României a pierdut cu Belgia, scor 0-2, și a ratat ocazia de a prinde biletele către „optimile” UEFA EURO 2024, înainte de ultima etapă din faza grupelor. „Tricolorii” o înfruntă pe Slovacia în meciul decisiv pentru calificarea în fazele eliminatorii, miercuri, 26 iunie, ora 19:00, la Frankfurt.

Cum se recuperează „tricolorii” pentru meciul decisiv cu Slovacia pentru „optimile” EURO 2024! Imagini din cantonamentul de la Wurzburg

În cursul zilei de duminică, 23 iunie, delegația României a revenit la Wurzburg după meciul cu Belgia de la Koln, scor 0-2, în a doua etapă din Grupa E. Fotbaliștii au petrecut aproximativ 4 ore alături de familii pe terasa hotelului Melchior Park din Wurzburg, casa „tricolorilor” la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

După o altă oră în care s-au odihnit, fotbaliștii naționalei României au început procesul de refacere pentru disputa decisivă cu Slovacia. „Tricolorii” au avut în program un antrenament în sala de forță.

De asemenea, jucătorii titulari în meciul cu Belgia au avut parte de sesiuni de refacere pentru o recuperare completă. Luni seară, naționala României va reveni pe AKON Arena pentru o ședință de pregătire, urmând ca marți să aibă loc plecarea către Frankfurt.

ADVERTISEMENT

În aceeași zi, „tricolorii” vor susține antrenamentul oficial premergător duelului cu Slovacia. Tot miercuri, 26 iunie, ora 19:00, dar la Stuttgart, are loc celălalt meci din Grupa E, Ucraina – Belgia.

Imagini cu refacerea „tricolorilor” după 0-2 cu Belgia și înainte de meciul decisiv cu Slovacia de la EURO 2024. Foto: FRF.ro.
Imagini cu refacerea „tricolorilor” după 0-2 cu Belgia și înainte de meciul decisiv cu Slovacia de la EURO 2024. Foto: FRF.ro.

Slovacia, o zi în plus de odihnă înainte de meciul decisiv

Slovacia are o zi în plus de odihnă față de România, înainte de meciul decisiv pentru calificarea în „optimi” la EURO 2024, miercuri, 26 iunie, ora 19:00, la Frankfurt. Aspectul a fost amintit de Edi Iordănescu atât la conferința de presă dinaintea meciului cu Belgia, cât și la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Naționala pregătită de Francesco Calzona a jucat vineri, 21 iunie, contra Ucrainei, scor 1-2. De cealaltă parte, România a pierdut cu Belgia la Koln, sâmbătă, 22 iunie. Cu o victorie, România se va califica în „optimile” Campionatului European.

„Tricolorii” nu vor mai trebui să stea cu ochii pe celelalte rezultate, dacă o înving pe Slovacia. În caz contrar, calculele se complică. Totuși, România și Slovacia ar putea accede braț la braț în „optimi” cu un rezultat de egalitate la Frankfurt.

ADVERTISEMENT

România, Slovacia, Belgia și Ucraina au fiecare câte 3 puncte, înainte de ultima etapă. În fazele eliminatorii la EURO 2024 se califică primele două echipe din fiecare grupă, dar și cele mai bune 4 locuri 3 din cele 6 serii.

ADVERTISEMENT
1,85 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „GG” în meciul Slovacia - România