Simona Halep

Cum se reface Simona Halep după efortul colosal din Fed Cup: “Voi sta cu nepoţica mea! Trebuie să îmi încarc bateriile”. Video

23.04.2019 | 12:59
Cum se reface Simona Halep dupa efortul colosal din Fed Cup Voi sta cu nepotica mea Trebuie sa imi incarc bateriile Video

La puține momente după ce Simona Halep a anunțat că se retrage de la Stuttgart, a doua jucătoare de tenis a lumii a precizat și cum se va reface după efortul colosal din Fed Cup. Halep a spus că deocamdată se întoarce în țară, acolo unde vrea să uite pentru moment de tenis. Va fi ajutată de nepoțica ei, pe care Halep abia așteaptă să o vadă.

Cum se reface Simona Halep după efortul colosal din Fed Cup

În mod normal îmi voi reveni pentru turneele de la Madrid, Roma. Este destul timp să îmi revin. Vreau să merg acasă şi să mă relaxez. O să stau cu nepoţica mea pentru că trebuie să îmi încarc bateriile şi nu voi face nimic pentru că am nevoie de odihnă. O să stau cu nepoţica mea pentru că trebuie să îmi încarc bateriile şi nu voi face nimic pentru că am nevoie de odihnă.

Dacă voi putea să rezist 4 zile fără să fac nimic şi fără să mă gândesc la tenis, ar fi o superputere pentru mine. Corpul meu se simte rău pentru că am dat totul şi chiar voiam să câştig Fed Cup. Am mai fost în aceste momente, ştiu cum să le gestionez, dar trebuie să îmi revin mental şi fizic, iar apoi să o iau de la capăt.

Simona Halep nu mai ia startul la Stuttgart

Sunt dezamăgită că nu pot să joc aici. Este un turneu grozav, dar am jucat deja multe meciuri pe zgură, am văzut că nivelul meu este ridicat şi sunt foarte hotărâtă. Nu mă va afecta această retragere, abia aştept următoarele turnee”, a declarat Simona Halep atunci când a fost chestionată despre ce va face în perioada imediat următoare.

Simona Halep a reușit să-și câștige ambele partide disputate în proba de simplu la Rouen, acolo unde echipa de FED Cup a României a disputat semifinala competiției cu Franța. Halep a intrat pe teren și la dublu, alături de Monica Niculescu, dar cele două au pierdut jocul decisiv și calificarea în finală.

  • 2 este locul pe care îl ocupă Simona Halep în clasamentul WTA