Fotbal intern

Cum se relaxează Florinel Coman după scandalul permisului auto. Foto

25.02.2021 | 19:58
Cum se relaxeaza Florinel Coman dupa scandalul permisului auto Foto
ADVERTISEMENT

Florinel Coman este în centrul unui scandal, după ce Poliţia l-a surprins rulând cu 165 km/h pe Autostrada Soarelui, iar la verificări a descoperit că fotbalistul de la FCSB nu avea permis auto valabil în România.

Cum se relaxează Florinel Coman după scandalul permisului auto. Se joacă FIFA

Şeptarul liderului din Liga 1 a fost deja audiat în acest caz şi aşteaptă deznodământul anchetei. Între timp, al a postat un scurt filmuleţ pe Inta Story, în care se observă că se relazeaxă cu… fotbal virtual.

ADVERTISEMENT
Florinel Coman se joacă FIFA. FOTO: captura instagram
Florinel Coman se joacă FIFA. FOTO: captura instagram

Coman a primit cardul cu el însuşi, cu toate aptitudinile la valoarea 99, facilitate pe care producătorul o oferă tuturor fotbaliştilor profesionişti care sunt prezenţi în jocul FIFA 21.

Florinel Coman, prins de Poliţie cu viteză excesivă şi permis invalid

Florinel Coman s-a ales cu dosar penal după incidentul de pe Autostrada Soarelui, când Poliţia l-a surprins circulând cu o viteză peste limita legală. Mai mult, la verificări oamenii legii au descoperit că fotbalistul nu avea permis valid în România.

ADVERTISEMENT

Au început audierile în cazul lui şi i s-a pus în vedere că poate obţine o pedeapsă cu suspendare dacă va colabora cu anchetatorii. În România, conducerea unui autovehicul fără permis se pedepseşte cu închisoare de la unu la cinci ani.

Apărat de Ioan Becali: „L-au păcălit alţii“

Ioan Becali a sărit în apărarea lui Coman, spunând că el a fost păcălit să procedeze astfel în privinţa permisului auto. Dar, susţine impresarul, asemenea lucruri vor cântări în eventualitatea unui transfer în străinătate.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare rău de ce i s-a întâmplat lui Florinel Coman. Eu sunt convins că a fost păcălit de unul, de altul, care i-au spus că e bine să-și ia permis de acolo, din Ucraina. Ce să mai facă acum? O să fie un proces probabil, o să-și ia o amendă și trebuie să meargă înainte. Problema lui cea mai importantă este să se pună pe picioare cât mai repede și să joace bine.

E adevărat că managerii de afară se uită la orice amănunt, inclusiv la aceste probleme extrasportive, și contează totul. Dar cel mai important pentru el este să joace fotbal, să o facă bine, să dea goluri”, a declarat Giovanni Becali în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Şi-a luat „şofer de lux“

Aflat în vizorul Poliţiei după scandalul permisului auto ucrainean, Florinel Coman nu mai poate merge la cantonamentul din Berceni cu maşina proprie. El se bazează acum pe ajutorul prietenilor.

Olimpiu Moruţan este noul „şofer de lux“ al colegului din atacul FCSB-ului. La primul antrenament după ce s-a „intersectat“ cu Poliţia, Florinel Coman a mers împreună cu Oli, după cum a anunţat în exclusivitate FANATIK. Cei doi au şi plecat din Berceni în autoturismul mijlocaşului venit de la Botoşani.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,72 este cota pentru „FCSB deschide scorul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT