Simona Halep

Cum se relaxează Simona Halep în vacanţa de Paşte: “Cel mai frumos loc!” Foto

27.04.2019 | 19:08
Cum se relaxeaza Simona Halep in vacanta de Paste Cel mai frumos loc Foto

Simona Halep s-a întors în ţară şi petrece vacanţa de Paşte în Constanţa. La o săptămână după eliminarea dureroasă a României în semifinalele Fed Cup şi după ce s-a retras de la turneul Stuttgart WTA, sportiva de 27 de ani a postat o fotografie din oraşul natal pe Instagram.

Prima postare a Simonei Halep pe Instagram din vacanţa de Paşte

Simona Halep a ajuns în Constanţa, locul unde va petrece vacanţa de Paşte. Fostul număr 1 mondial a postat o fotografie din oraşul natal pe contul personal de Instragam, unde a fost absentă în ultima săptămână. După eliminarea României şi retragerea de la Stuttgart, Simo nu a mai fost activă pe cunoscuta reţea de socializare.

“Cel mai frumos loc”, a fost mesajul care a însoţit fotografia postată pe contul personal de Instagram. Chiar dacă a anunţat că urmează o scurtă de perioadă de refacere, Simona Halep nu a stat departe de terenul de tenis şi s-a antrenat în ultimele zile.

Cum se relaxează Simona Halep în vacanţa de Paşte
Cum se relaxează Simona Halep în vacanţa de Paşte

Ce turnee urmează pentru Simona Halep

Simona Halep are de apărat trofeul câştigat anul trecut la Roland Garros, însă până atunci va merge la turneele de la Roma şi Madrid. Chiar dacă a suferit o accidentare la Rouen, în meciul Franţa – România din Fed Cup, fostul lider mondial a susţinut că îşi va reveni pentru cele mai importante turnee pe zgură ale anului.

“În mod normal îmi voi reveni pentru turneele de la Madrid şi Roma. Este destul timp să îmi revin. Vreau să merg acasă şi să mă relaxez. O să stau cu nepoţica mea pentru că trebuie să îmi încarc bateriile şi nu voi face nimic pentru că am nevoie de odihnă. Dacă voi putea să rezist 4 zile fără să fac nimic şi fără să mă gândesc la tenis, ar fi o superputere pentru mine. Corpul meu se simte rău pentru că am dat totul şi chiar voiam să câştig Fed Cup”, a declarat Simona Halep.