Cum se schimbă salariile BUGETARILOR de la 1 august. GRILA SALARIZARE MEDICI şi PROFESORI

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
01/08/2016, 00:03
Cum se schimbă salariile BUGETARILOR de la 1 august. GRILA SALARIZARE MEDICI şi PROFESORI

Aproximativ 650.000 angajaţi din sistemul bugetar vor beneficia, din luna august, de înlăturarea inechităţilor salariale. Vă prezintă principalele modificări din salarizarea bugetarilor.

Aproximativ 650.000 angajati din sistemul bugetar vor beneficia, din luna august, de inlaturarea inechitatilor salariale.

Prevederile OUG se vor aplica în două etape, astfel încât o parte dintre acestea vor intra în vigoare la 1 august 2016, urmând ca întreaga grilă de salarizare să fie aplicată din ianuarie 2017. Impactul bugetar al aplicării actului normativ, pentru anul viitor, va fi de 2,6 miliarde de lei.

Sursa: RomâniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×