Life

Cum se simte Benone Sinulescu la zece zile de la internare. Care e starea de sănătate a artistului

Cum se simte Benone Sinulescu la zece zile de la internare și ce vești sunt despre sănătatea sa.
20.07.2021 | 09:42
Cum se simte Benone Sinulescu la zece zile de la internare Care e starea de sanatate a artistului
ADVERTISEMENT

După o perioadă destul de lungă în care a fost internat, starea de sănătate a lui Benone Sinulescu este una bună. Artistul este vesel, și, mai mult decât atât, el glumește cu asistentele.

Cum se simte Benone Sinulescu la zece zile de la internare

Benone Sinulescu se simte mult mai bine decât în urmă cu câteva zile, când au început să existe îngrijorări serioase cu privire la starea sa de sănătate. Artistul comunică și este îngrijit de medici.

ADVERTISEMENT

Totuși, o decizie în cazul său nu a fost încă luată, pentru aceasta fiind necesară o perioadă de așteptare de 24 sau 48 de ore, conform unui apropiat al artistului.

Benone Sinulescu a fost supus unui RMN, iar acum unii dintre cei mai buni specialiști din țară analizează aceste date, pentru ca o decizie să poată fi luată.

ADVERTISEMENT

„Maestrul se simte bine, atât cât poate să se simtă un om . E vesel, comunica tot timpul. Este sub asistenţa medicilor, se ocupă specialiştii de starea sa.

S-a făcut RMN. Acum RMN e supus analizelor unor mari specialişti din toată România, persoane foarte, foarte pregătite. Încă nu s-a luat decizia finală.

ADVERTISEMENT

Mai durează probabil o zi două. Am vorbit cu soţia sa”, a transmis profesorul Anton Hadăr, prieten al artistului, conform Viva.

Detalii despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu

Detalii despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a dat și interpretul de muzică populară Nicolae Datcu. Conform acestuia, artistul e plin de viată și face chiar și glume.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el a mai transmis și că Benone Sinulescu a ales să adopte o atitudine pozitivă și este optimist că se va însănătoși.

„Am vorbit cu Leni aseară și a zis că Nea Beni glumește cu asistentele, e plin de viață, se simte bine, pentru că el vrea să fie mereu plin de optimism”, a declarat artistul de muzică populară Nicolae Datcu.

Benone Sinulescu se află internat la Spitalul Județean Arad de zece zile, de pe data de 10 iulie 2021. Deocamdată, artistul nu are nevoie de o intervenție chirurgicală, conform declarațiilor făcute de cei care se ocupă de el.

Nu se știe cât va mai trebui să stea acesta în spital, dar cert este că artistul se luptă pentru starea sa de bine și urmează întocmai tratamentele date de medici.

ADVERTISEMENT