Life

Cum se simte CRBL după ce a fost eliminat de la Survivor România din motive medicale: “Am slăbit 15 kg”

Cum se simte CRBL după ce a fost eliminat de la Survivor România din motive medicale. Fostul concurent a slăbit 15 kg pe parcursul lunilor petrecute în competiție.
26.04.2022 | 07:22
Cum se simte CRBL dupa ce a fost eliminat de la Survivor Romania din motive medicale Am slabit 15 kg
Cum se simte CRBL după eliminarea de la Survivo. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

CRBL a fost eliminat de la Survivor România din motive medicale și a vorbit despre experiența celor trei luni petrecute în Republica Dominicană. Cântărețul a spus cu cine va ține legătura dintre foștii săi coechipieri, dar și cu cei din echipa adversă.

Cum se simte CRBL după ce a fost eliminat de la Survivor România din motive medicale

Fostul Faimos se simte mai bine și se află în recuperare. În același timp, CRBL încearcă să revină la normalitate după cele trei luni petrecute departe de România.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a slăbit 15 kilograme în perioada în care a fost concurent la Survivor România 2022. Are de gând să ducă o viață mai echilibrată de acum înainte.

“Sunt mai bine, mă recuperez şi încerc să-mi aduc aminte ce înseamnă să revin la normalitate, mâncare, somn, telefon etc. (…)

ADVERTISEMENT

Am slăbit 15 kg şi o să încerc o viaţă mult mai echilibrată şi mai sănătoasă. Vreau să mă bucur mai mult de viaţă.”, a declarat CRBL pentru click.ro.

Fostul concurent va ține legătura cu Laura Giurcanu, cu care s-a împrietenit pe parcursul competiției, dar și cu câțiva dintre Faimoși. De asemenea, va păstra legătura și cu unii dintre Războinici.

ADVERTISEMENT

“Cu siguranţă Laura Giurcanu rămâne prietena mea şi o să ţin legătura şi cu câţiva dintre Faimoşi, dar şi Războinici. Nu vreau să dau nume, dar timpul le va arăta.”, a mai adăugat cântărețul pentru sursa menționată.

Artistul a mai dezvăluit și care au fost primele lucruri pe care le-a făcut după ce a fost eliminat de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

“Primul lucru a fost să vorbesc cu fetele mele, Elena şi Alesia, cu familia mea, după care să mănânc ceva buuun, dar nu chiar ce voiam eu, pentru că nu puteam din punct de vedere medical şi, bineînţeles duş.”, a precizat CRBL.

CRBL, primele declarații înainte să părăsească Survivor România

CRBL a spus câteva cuvinte înainte să părăsească competiția, iar unii dintre colegi au fost șocați să afle că este nevoit să plece acasă din motive medicale. Elena Chiriac, cu care artistul s-a înțeles foarte bine, a izbucnit în lacrimi după ce Daniel Pavel a făcut anunțul,

Înainte de eliminare, cântărețul a fost ținut sub supraveghere medicală timp de trei săptămâni. Recuperarea sa nu putea fi făcută în condițiile din reality show.

“E foarte trist pentru mine să plec din motive de sănătate. Nu am apucat să lupt măcar o dată împotriva lui TJ, fair-play, sportiv. Am foarte multe regrete care țin de Survivor. 

Apropo de acasă, astăzi am câștigat cumva cel mai important joc de comunicare. Este comunicarea personală.

Am să mă duc acasă. O să mă conectez cu tribul de acasă, așa cum spuneți. Am să pierd tribul meu și joaca asta frumoasă și unică.”, a spus CRBL înainte să-și ia rămas-bun de la ceilalți colegi.

ADVERTISEMENT