Life

Cum se simte Dana Roba după ultima operație: ”Nu simt când stau pe partea stânga”

Care este starea de sănătate a Danei Roba după ultima intervenție chirurgicală. Vedeta are dureri foarte mari în continuare.
09.07.2023 | 21:00
Cum se simte Dana Roba dupa ultima operatie Nu simt cand stau pe partea stanga
Care este starea de sănătate a Danei Roba după ultima intervenție chirurgicală. Vedeta are dureri mari. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum se simte Dana Roba după ultima operație. Make-up artistul spune că nu simte nimic când stă pe partea stângă a capului. Are și alte probleme medicale, una dintre acestea având legătură cu nasul și că nu poate respira bine.

Care este starea de sănătate a Danei Roba după ultima intervenție chirurgicală. Vedeta are dureri mari

Dana Roba le-a spus celor care o urmăresc pe social media care este starea ei de sănătate după ultima intervenție chirurgicală. Vedeta are dureri mari, mai ales atunci când se supără foarte tare sau când plânge.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Nicolae Guță a mai subliniat că o parte a craniului este amorțită complet, în timp ce cealaltă o doare cumplit. Make-up artistul își dorește să se recupereze cât mai repede pentru că vrea să revină în salonul de machiaj.

„Cum mă simt după operația de cap și dacă mă mai doare capul. Răspunsul este că da, am dureri foarte mari atunci când plâng sau când mă necăjesc, începe să mă doară capul, pentru că mi se înfunda nasul.

ADVERTISEMENT

Nasul meu e deja înfundat și respir foarte puțin cu el, dar în acel moment mi se înfundă de tot, când plâng sau mă supăr începe să mă doară foarte tare în partea dreaptă. Partea stânga e amorțită foarte tare.

În această zonă este amorțit total, nu simt nici când stau pe partea stânga, nici când pun mâna. Când stau pe spate și apăs mai tare pe pernă încep să amețesc. Încă am amețeit dacă stau pe spate.

ADVERTISEMENT

Sper cu ajutorul lui Dumnezeu să mă fac bine cât mai repede și să pot să încep munca și marți domnul doctor neurochirurg îmi va spune dacă fac operația la mână”, a declarat Dana Roba pe Instagram.

Dana Roba, supusă mai multor intervenții

Dana Roba trebuie să fie supusă mai multor intervenții chirurgicale după ce a fost bătută crunt de soțul său, Daniel Balaciu. Cele mai multe operații se vor face, probabil, la cap, dar și la membrele superioare și inferioare.

ADVERTISEMENT

Are nevoie de mai multe investigații la piciorul drept, medicii urmând să afle ce proceduri se vor face. Osul nu este rupt, dar ligamentele sunt afectate foarte tare de la loviturile de ciocan primite în urmă cu o lună.

ADVERTISEMENT