Life

Cum se simte Ella de la ”Puterea Dragostei” la aproape o lună după moartea mamei sale. Prima apariție publică a tinerei

Ella de ”Puterea Dragostei” a câștigat aprecierea publicului larg. Nu puțini sunt cei care au ales să o urmărească și după ce competiția s-a terminat.
02.12.2022 | 21:04
Cum se simte Ella de la Puterea Dragostei la aproape o luna dupa moartea mamei sale Prima aparitie publica a tinerei
Ella de la ”Puterea Dragostei” a revenit pe rețele de socializare la aproape o lună după moartea mamei sale. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Din păcate însă, viața tinerei avea să se schimbe total în următoarele luni de zile.

Ella de la ”Puterea Dragostei”, prima apariție după moartea mamei sale

La începutul lunii noiembrie, Ella de la ”Puterea Dragostei” a trăit cel mai dureros moment din viața sa. Mama brunetei s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală cruntă.

Mama Ellei s-a luptat ani buni pentru a putea trăi, însă din păcate, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru ea.

ADVERTISEMENT

După trecerea în neființă a mamei sale, Ella a dispărut complet de pe rețelele de socializare. Bruneta nu a mai postat nimic și e de înțeles având în vedere că a pierdut-o pe cea care i-a dat viață.

Acum însă, se pare că treptat, tânăra începe să își revină. Aceasta a publicat o fotografie în mediul online, alături de o descriere cât se poate de emoționantă.

ADVERTISEMENT

Nu este clar dacă fotografia este una recentă, însă în imagine, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” este îmbrăcată în alb și poartă niște ochelari de soare.

Mesajul emoționant postat de Ella

“Viața este ca un pian… Clapele albe exprimă fericirea, iar clapele negre tristețea. Atunci când treci prin viață, amintește-ți întotdeauna că și clapele negre creează muzica!”, a scris Ella, pe contul personal de Instagram, în dreptul imaginii postate.

ADVERTISEMENT
Ella de la ”Puterea Dragostei”, prima apariție după moartea mamei sale. Sursă foto: Instagram
Ella de la ”Puterea Dragostei”, prima apariție după moartea mamei sale. Sursă foto: Instagram

Fanii au apreciat încercarea ei de a reveni în social media și i-au transmis doar mesaje de încurajare.

“Ești o fată puternică, mă bucur că ești tare și te străduiești să mergi mai departe! Dumnezeu nu ne lasă pe niciunul în momentele acestea atât de grele, El pune mâna Lui pe fiecare, ferindu-ne de rău și dându-ne putere, când credem că nu mai putem”, “Când treci prin greutăți și nu te predai, aceasta este forța”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de aceasta.

ADVERTISEMENT

Totodată, Ella a mai publicat și câteva imagini pe Instastory, în urmă cu doar câteva ore.

Amintim că după moartea mamei sale, Ella a publicat și un mesaj în care a anunțat că nu va putea să onoreze anumite colaborări, având în vedere perioada dificilă prin care trece.

Menționăm și că tânăra a fost atât de afectată de dispariția mamei sale încât a stat lângă sicriul ei o noapte întreagă și a publicat și câteva imagini răvășitoare din acele momente.

ADVERTISEMENT