Life

Cum se simte Gina Pistol la o lună după ce a născut. Prin ce trece vedeta acum

07.04.2021 | 18:03
Cum se simte Gina Pistol la o luna dupa ce a nascut Prin ce trece vedeta acum
Cum se simte Gina Pistol la o lună după ce a născut. Prin ce trece vedeta acum Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol le-a povestit internauților cum se simte la o lună după ce a născut. Vedeta le-a mărturisit fanilor prin ce trece în momentul de față.

Smiley și Gina Pistol au devevit părinți pentru prima oară la data de 9 martie. Cei doi au recunoscut că venirea pe lume a micuței Josephine le-a schimbat viețile.

ADVERTISEMENT

De când a devenit mamă cu normă întreagă, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” este prezentă și în mediul online. Recent, ea a povestit că este foarte obosită.

Cum se simte Gina Pistol la o lună după ce a născut. Prin ce trece vedeta acum

Gina Pistol s-a filmat cu micuța în brațe, însă nu le-a arătat fanilor chipul fetiței. Ea a explicat că se bucură de liniște, copila fiind sătulă.

ADVERTISEMENT

„Când regina este sătulă este liniște în regat. Nici nu știu ce să fac cu atâta liniște,” a spus ea la InstaStory. Aceasta a mărturisit că a primit foarte multe mesaje de la admiratorii ei. Oamenii i-au transmis că ar fi cazul să se odihnească când fetița doarme.

„Primesc foarte multe mesaje de la fete care-mi spun să mă odihnesc acum cât doarme și ea. Dar eu sunt atât de obosită încât nici nu mi-e somn, nu știu cum să vă zic”, a spus partenera de viață a lui Smiley.

ADVERTISEMENT

„Parcă am nisip în ochi, dar cu toate astea am o energie dubioasă. Acum nu pot să adorm, dar după ora șase îmi pică ochii în gură și stau așa cu ea în brațe. Ce să fac? ” a adăugat vedeta.

Gina Pistol a mai menționat și că foarte mulți internauți au întrebat-o cu cine seamănă micuța. Ea a explicat că este prea devreme să poată spune acest lucru: „unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Îmi doresc foarte mult să fi luat ce e mai bun și mai frumos de la amândoi”

ADVERTISEMENT

„Un lucru pot să vă spun sigur, este foarte expresivă și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Are ochii gri, sunt un gri deschis acum, parcă s-a mai deschis un pic nuanța, dar este simtatică rău,” a adăugat ea.

ADVERTISEMENT