Life

Cum se simte Magda Pălimariu în Norvegia și ce spune despre jobul de la Pro TV: “Nu renunț”

Magda Pălimariu a dezvăluit cum se simte în Norvegia la câteva luni de când s-a mutat acolo, alături de soțul ei, dar și despre jobul de la Pro TV, unde prezintă vremea.
24.04.2022 | 18:06
Cum se simte Magda Palimariu in Norvegia si ce spune despre jobul de la Pro TV Nu renunt
Magda Pălimariu a vorbit despre viața ei în Norvegia. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Magda Pălimariu locuiește în Norvegia de câteva luni, acolo unde s-a mutat cu soțul ei, însă nu are de gând să renunțe la jobul ei de la Pro TV.

Magda Pălimariu, despre viața în Norvegia și jobul de la Pro TV

Deși locuiește în Norvegia, acolo unde se află soțul ei, Magda Pălimariu vrea să-și păstreze jobul de prezentator al rubricii Vremea de la Știrile Pro TV, chiar dacă acest lucru presupune să facă naveta între cele două țări.

ADVERTISEMENT

Vedeta spune că naveta nu este o problemă pentru ea sau partenerul ei de viață. De altfel, Magda Pălimariu spune că nu are de gând să se mute definitiv în Norvegia, cel puțin nu în viitorul apropiat.

“Da, pentru că soţul meu este stabilit în Norvegia şi este normal să ne petrecem timpul şi aici, şi acolo. Dar nu mă mut definitiv – aşa cum am tot văzut că s-a scris în ultima perioadă – şi nici nu renunţ la jobul de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Nu se exclud una pe alta, iar decizia de a face naveta este una asumată, care nu ne încurcă absolut deloc, ba din contră.”, a declarat prezentatoarea de la Pro TV pentru click.ro.

Familia, prietenii și locul de muncă se află în România. Din acest motiv, vedeta nu ia în calcul mutarea definitivă din țara natală. În același timp, Magda Pălimariu nu exclude ca acest lucru să se întâmple peste ani.

ADVERTISEMENT

“Aşa cum spuneam, familia, prietenii, jobul sunt în România, aşa că nu, nu este în discuţie momentan. Dar cine ştie în ce locuri ne va găsi viaţa peste zece ani?”, a adăugat ea.

Vedetei îi place foarte mult munca ei și merge de fiecare dată în platoul știrilor cu zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT

“Îmi place că merg la muncă mereu cu zâmbetul pe buze. Îmi plac oamenii pe care îi am în jurul meu şi faptul că suntem deja, de atâţia ani, ca o mare familie. Mă simt acasă la locul de muncă şi asta e foarte important.”, a mai spus prezentatoarea meteo.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Magda Palimariu (@magdapalimariu)

Magda Pălimariu, despre viața în Norvegia

Atunci când vine în România, Magda Pălimariu își petrece timpul cu prietenii și merge la familia ei, în Sibiu. Prezintă și vremea la Pro TV, deși spune că turele de dimineață sunt mai dificile pentru că e nevoită să se trezească foarte devreme.

Prezentatoarei TV îi place foarte mult viața din Norvegia. Ea și soțul ei locuiesc la 15 minute cu mașina de centrul capitalei, Oslo, într-o zonă foarte liniștită.

“Mergem aproape în fiecare weekend la munte, cu toate că şi unde locuim este un loc foarte liniştit, cu o apă curgătoare în faţa casei, pe unde mă plimb în fiecare dimineaţă. Uneori, seara, ne place să ieşim în oraş.

Îmi place mult în Oslo şi în împrejurimi. Pot să stau la malul mării, iar la 10-15 minute pot merge să schiez, în Holmenkollen.

Norvegia este o ţară deosebită, cu multe atracţii turistice şi locuri care merită vizitate, cum ar fi fiordurile. Iarna este o minunăţie să poţi sta în igluuri şi să vezi Aurora Boreală.”, a declarat Magda Pălimariu în cadrul aceluiași interviu.

ADVERTISEMENT