Life

Cum se simte mama Minodorei după ce a avut probleme grave de sănătate: “Ne-a revenit pofta de viață”

Mama Minodorei se simte mai bine după ce a avut probleme de sănătate în perioada Paștelui. Vedeta a făcut câteva declarații despre cea care i-a dat viață.
27.05.2022 | 16:35
Cum se simte mama Minodorei dupa ce a avut probleme grave de sanatate Nea revenit pofta de viata
Cum se simte mama Minodorei după ce a avut probleme de sănătate. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Minodora a trecut printr-o perioadă grea după ce mama ei a avut probleme de sănătate. Aceasta a fost internată în spital în perioada Paștelui, iar cântăreața spune că ar fi fost dispusă să facă orice pentru a o salva, chiar și să-și vândă locuința.

Cum se simte mama Minodorei după ce a avut probleme de sănătate

Mama Minodorei se simte mai bine, iar vedeta le-a mulțumit cadrelor medicale care s-au ocupat de cea care i-a dat viață. Inițial, medicii erau rezervați în privința stării de sănătate.

ADVERTISEMENT

Minodora spune că ar fi fost dispusă să facă orice pentru ca mama ei să fie bine. Artista a traversat momente grele în ultima perioadă, dar acum totul a trecut. Mama ei se recuperează.

De asemenea, vedeta le-a mulțumit fanilor pentru toată susținerea din această perioadă.

“Mama se recuperează, este înspre bine. Nouă ne-a revenit pofta de viață, mi-e în special. Eu sunt mai cu viață! Mulțumesc din suflet spitalului Municipal, clinicilor noi din Timișoara! Acum poate țin eu cu bănățenii mei, dar bănățenii mei sunt de excepție!

ADVERTISEMENT

În cazurile de față, nici nu contează costurile, îți vinzi și casa dacă este cazul! Costurile sunt ultima discuție pe care o iau în calcul. Nici nu se pune problema! La propriu îți vinzi casa și ai mai bun!

Îi mulțumim încă o dată bunului Dumnezeu că i-a dat putere să treacă peste ce-a fost…nu greu, foarte greu! Foarte greu la propriu! Grav, grav, grav…Șanse minime!

ADVERTISEMENT

Sunt o persoană atât de iubită de public, căruia îi mulțumesc din suflet! Au contat foarte, foarte mult, enorm, toate mesajele de sănătate transmise mamei mele!”,  a declarat Minodora la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Mama vedetei este la țară și se simte mult mai bine, după cum a declarat vedeta în cadrul unui interviu.

ADVERTISEMENT

“Mulțumesc din suflet tuturor celor care ați pus-o la pomelnice pe mama mea, care a spus-o la masluri.

Așa cum a spus și domnul doctor că ține de puterea lui Dumnezeu și că dacă are zile va fi totul bine și uite că așa a fost! Se recuperează, este la țară este fericită că e cântă păsărelele.”, a adăugat ea.

ADVERTISEMENT