Life

Cum se simte Maria Ciobanu de când s-a mutat în America. Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu a oferit detalii despre ”Ciocârlia muzicii românești”

Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu au vizitat-o pe Maria Ciobanu în America. Cum se simte interpreta de când locuiește în California.
10.05.2024 | 18:28
Cum se simte Maria Ciobanu de cand sa mutat in America Bebe Mihu sotul Mariei Dragomiroiu a oferit detalii despre Ciocarlia muzicii romanesti
Cum se simte Maria Ciobanu de când s-a mutat în America. Sursa foto: Facebook, captură Youtube/ Cătălin Măruță
ADVERTISEMENT

Au trecut ani buni de când Maria Ciobanu s-a mutat din România. Îndrăgita interpretă locuiește în Statele Unite ale Americii, iar decizia de a se muta acolo a fost luată din cauza unor probleme de sănătate. Recent, Bebe Mihu s-a întâlnit cu ea și a povestit cum se simte, de fapt, ”Ciocârlia muzicii populare românești”.

Maria Ciobanu a fost vizitată peste ocean de Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu

Maria Ciobanu este, fără doar și poate, una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară. De-a lungul carierei, interpreta a urcat pe cele mai mari scene din România, dar și din afară și a încântat milioane de fani cu piesele sale.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani, românii nu au mai avut ocazia să o vadă pe Maria Ciobanu. Artista s-a mutat în Statele Unite ale Americii, după ce a aflat că are anumite probleme de sănătate, printre care și astm.

De când locuiește în Statele Unite ale Americii, Maria Ciobanu nu a mai venit în România. Fanilor le este dor de ea, dar artista a ales să facă cele mai înțelepte alegeri pentru sănătatea și pentru binele ei.

ADVERTISEMENT

Recent, ”Ciocârlia muzicii populare românești” a fost vizitată de doi dintre cei mai buni prieteni ai săi. Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu au fost peste ocean și au profitat de ocazie pentru a-și vizita colega de breaslă.

Maria Ciobanu a ales să locuiască în California datorită climei perfecte pentru aerosoli

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu au fost în turneu în Statele Unite ale Americii și nu au putut pleca de acolo până nu au vizitat-o și pe Maria Ciobanu. Chiar dacă artista s-a retras complet din muzică, a avut multe amintiri de depănat cu prietenii ei din România.

ADVERTISEMENT

La cei 86 de ani, Maria Ciobanu arată și se simte foarte multe. Interpretei îi priește viața din America și se pare că mutarea a fost fix ceea ce avea nevoie. Pentru că a văzut-o recent, Bebe Mihu le-a povestit fanilor din România cum a decurs întâlnirea cu ”Ciocârlia muzicii populare românești.”

Bebe Mihu a declarat că Maria Ciobanu este foarte bine, mai ales având în vedere vârsta sa. Soțul Mariei Dragomiroiu este de părere că atmosfera din America și, în special, clima din California îi priește artistei.

ADVERTISEMENT

”Maria Ciobanu este bine cu sănătatea, la vârsta dânsei. De fapt, ea a plecat din România din cauza problemelor de sănătate. Are un fel de astm, din câte am înțeles. Clima de acolo, din California, îi priește mai bine decât cea din România.”, a declarat Bebe Mihu, potrivit playtech.ro.

Maria Ciobanu s-a mutat în Statele Unite ale Americii în 2019. Acolo, faimoasa interpretă locuiește alături de soțul ei, Mircea Cîmpeanu. Peste ocean, Maria Ciobanu se simte ca acasă, mai ales că și fiul ei, Ionuț Dolănescu se află în Florida.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul: „Nu-mi vine să cred cât e...
Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul: „Nu-mi vine să cred cât e de subestimat!”. Ce spune despre micii din Obor VIDEO
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Cod galben de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară,...
Cod galben de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară, începând cu ora 12.00. Avertizarea emisă de ANM
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul...
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: Nu poţi trăi în păcat!
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Șoc la Casa Regală. S-au separat
Șoc la Casa Regală. S-au separat
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
STENOGRAME. Noi detalii din dosarul generalilor SRI Coldea și Dumbravă. „N-are cum să...
STENOGRAME. Noi detalii din dosarul generalilor SRI Coldea și Dumbravă. „N-are cum să nu aibă putere, mă. Îi are pe toți la mână”
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care...
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării