Life

Cum se simte Mioara Roman după ce a fost internată. Oana Roman, dezvăluiri despre diagnosticul pus de medici

Oana Roman, dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte Mioara Roman după ce a fost internată în spital câteva zile. Vedeta a reușit să își externeze mama.
06.05.2022 | 13:01
Cum se simte Mioara Roman dupa ce a fost internata Oana Roman dezvaluiri despre diagnosticul pus de medici
Cum se simte Mioara Roman după ce a fost internată. Foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Mioara Roman a trecut prin momente mai neplăcute, ea acuzând stări de oboseală. Oana Roman, fiica ei, a dus-o la spital, dar aceasta a fost externată în cursul zilei de vineri.

Mioara Roman, externată din spital

Oana Roman a povestit pe rețelele de socializare că mama acesteia nu s-a simțit deloc bine în ultima vreme, astfel că a fost nevoie să fie dusă la spital acum câteva zile.

ADVERTISEMENT

Totuși, starea de sănătate a Mioarei Roman s-a îmbunătățit considerabil, astfel că aceasta urmează să fie externată din spital.

Oana Roman a povestit faptul că mama sa a acuzat stări de oboseală și avut nevoie, totodată, de o reevaluare neurologică și diabetică, motiv pentru care Mioara Roman a ajuns să fie internată.

ADVERTISEMENT

Tot pe Insta Story, Oana Roman a dezvăluit că mama ei trebuie să meargă la fiecare 6 luni la controale amănunțite și investigații suplimentare despre starea sa de sănătate.

Mioara Roman are din nou o infecție urinară

Oana Roman a dezvăluit că Mioara Roman a avut o recidivă unei infecții urinare, dar este foarte bine îngrijită la Spitalul Colentina, acolo unde a fost ținută sub observație medicală.

ADVERTISEMENT

”Eu am dus-o pe mama la spital pentru că acuza o stare de oboseală și pentru că oricum era momentul să îi fac reevaluarea neurologică și diabetică.

La șase luni ar trebui să facă niște controale amănunțite și niște investigații pentru a vedea ce trebuie schimbat.

ADVERTISEMENT

Din păcate, i-a recidivat infecția urinară, dar într-o formă mai ușoară decât data trecută din cauza acestei recidive nu era ok… Este la Spitalul Colentina și este foarte bine”, a povestit Oana Roman pe rețelele de socializare.

Mioara Roman a fost internată la un spital de stat

De asemenea, Oana Roman a dezvăluit că a dus-o pe mama ei la un spital de stat, deși de obicei alegerea era o instituție medicală privată.

Aceasta a mărturisit că mama sa are un doctor extraordinar și că saloanele sunt foarte curate.

„Există și spitale de stat unde lucrurile arată foarte, foarte bine”, a spus vedeta.

ADVERTISEMENT