Life

Cum se simte Mioara Roman după operația suferită? Primele informații oferite de Oana Roman

Oana, fata cea mică a Mioarei Roman, a dezvăluit în ce stare se află mama sa după intervenția suferită în această dimineață.
07.09.2022 | 16:01
Cum se simte Mioara Roman dupa operatia suferita Primele informatii oferite de Oana Roman
În ce stare se află Mioara Roman după intervenția suferită. Ce spune Oana Roman. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum se simte fosta soție a lui Petre Roman după operația suferită în urmă cu numai câteva ore. Primele informații oferite de una dintre fiicele sale la ieșirea din sală. Cunoscuta influenceriță le-a mulțumit fanilor.

În ce stare se află Mioara Roman după intervenția suferită. Ce spune Oana Roman

Oana Roman a dezvăluit că mama sa, Mioara, a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală suferită și acum se află în salon. Următoarele ore sunt critice și cadrele medicale trebuie să o țină pe fosta profesoară sub atenta observație.

ADVERTISEMENT

Fiica sa a ținut să le mulțumească celor care s-au rugat pentru sănătatea mamei sale, precizând că este recunoscătoare pentru acest lucru. În plus, șatena nu l-a uitat pe medicul care a operat-o pe Mioara Roman.

„Mama a ieșit cu bine din operație. Urmează perioada post operatorie. Sperăm să nu apară complicații și să fie totul bine.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc din suflet echipei de doctori de la spitalul Elias, anestezistului și domnului chirurg. Și vouă tuturor care v-ați rugat colectiv pentru ea.

Este înălțător să știi că mii de oameni se roagă în același timp pentru mama. Sunt profund recunoscătoare tuturor”, a scris Oana Roman pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Mioara Roman, probleme serioase de sănătate

Mioara Roman a ajuns în ultimul an de nenumărate ori pe mâna medicilor. Fosta soție a lui Petre Roman este internată într-un centru de zi, care se află foarte aproape de locuința fiicei sale, Oana, care o vizitează frecvent.

Din păcate, fosta profesoară suferă de o boală foarte gravă, după ce în trecut fusese diagnosticată greșit cu Parkinson. De fapt, femeia are sindromul Parkinsonian, o afecțiune asemănătoare cu cea de care suferă și actrița Natașa Raab.

ADVERTISEMENT

Degenerările neuronale și-au pus serios amprenta asupra stării de sănătate a Mioarei Roman. Totodată, a făcut mai multe mici accidente vasculare și are o pareză la mâna dreaptă. Pentru toate acestea face kinetoterapie.

ADVERTISEMENT