Life

Cum se simte Mirela Vaida după incidentul de la Acces Direct: „Mi-am văzut moartea cu ochii”

20.03.2021 | 14:34
Cum se simte Mirela Vaida dupa incidentul de la Acces Direct Miam vazut moartea cu ochii
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a povestit cum se simte după incidentul de vineri de la Acces Direct. Vedeta a explicat că și-a văzut moartea cu ochii.

Prezentatoarea de la Antena 1 a fost atacată de o femeie în direct, la puțin timp după începutul emisiunii. Respectiva individă a intrat în platou complet dezbrăcată și a încercat să o lovească pe moderatoare cu un pietroi.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida susține că s-a speriat îngrozitor. Imediat după incidentul respectiv aceasta a declarat că se teme pentru viața ei.

Cum se simte Mirela Vaida după incidentul de la Acces Direct: „Mi-am văzut moartea cu ochii”

Prezentatoarea de la Acces Direct a povestit pe Instagram cum se simte după incidentul cu pricina. Ea aprecizat că a plecat cu familia la munte pentru weekend, ieșirea fiind planificată de ceva vreme. Și-a început discursul mulțumindu-le celor care i-au trimis mesaje de încurajare:  „vreau să vă mulţumesc pentru toate cuvintele de încurajare pe care le-am primit, am ajuns la munte, pentru că era pregătit un weekend la munte cu familia”.

ADVERTISEMENT

Vedeta a menționat că nu se simte foarte bine: „încă sunt în stare de şoc, presupun că se cunoaşte şi faptul că am plâns”.

După atacul în direct, mulți oameni s-au gândit că totul a fost regizat. Mirela Vaida a venit cu explicații, spunând că nu ar face niciodată așa ceva. Totuși, mulți oameni s-au întrebat cum a fost posibil ca o femeie complet dezbrăcată să ajungă în platoul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Vedeta a menționat și acest aspect în mesajul transmis în miez de noapte pe Instragram: „pentru cei care cred că este o farsă, eu le doresc din tot sufletul şi cu mâna pe inimă să nu trăiască niciodată ceea ce am trăit eu astăzi (n.r. vineri), pentru că efectiv mi-am văzut moartea cu ochii”.

Prezentatoarea a explicat că va reveni cu mai multe înformații luni, când le va primi de la oamenii legii: „mai multe detalii o să am, cred, luni de la poliţie şi tot luni cred că voi fi în stare să vă spun ce s-a întâmplat”.

ADVERTISEMENT

În plus, ea a precizat, explicându-le celor ce se întrebau cum a intrat femeia respectivă, că în platoul Acces Direct oricine poate intra: „da, este adevărat, pare incredibil, dar uşa aceea laterală de la intrarea în platou nu este păzită. Este o uşă de serviciu pe unde ies colegii la ţigară, unde parcăm noi maşinile, într-adevăr, poate intra oricine.”

ADVERTISEMENT