Life

Cum se simte Monica Anghel după ce a slăbit 30 de kilograme. Artista nu a ascuns adevărul

Care este starea pe care o are Monica Anghel după operația la coloană și după slăbirea incredibilă. A dat cărțile pe față.
23.09.2022 | 23:53
Cum se simte Monica Anghel dupa ce a slabit 30 de kilograme Artista nu a ascuns adevarul
Care este starea pe care o are Monica Anghel după ce a slăbit. Cântăreața a dat cărțile pe față. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumita cântăreață a explicat cum se simte după ce a slăbit 30 de kilograme. Artista nu a ascuns adevărul și nici lucrurile pe care le-a făcut pentru a ajunge în acest punct. Acum are o energie interioară și mai bună!

Care este starea pe care o are Monica Anghel după ce a slăbit. Cântăreața a dat cărțile pe față

Monica Anghel este schimbată radical de când a ales să elimine kilogramele în plus. Decizia a venit din cauza unei probleme de sănătate la coloana vertebrală, iar în prezent artista poate spune că are deja un stil de viață.

ADVERTISEMENT

„Dacă-ți dorești cu adevărat, nimic nu este dificil. Am învățat despre acest post intermitent, acest fasting de la buna mea prietenă, doctor.

Am făcut și un pic de psiho-dietă timp de 21 de zile, m-a ajutat și asta. Mă simt extraordinar de bine, asta este important!

ADVERTISEMENT

Dacă o persoană se simte mai bine, sau se simte foarte bine cu niște kilograme în plus, e ok. Asta nu înseamnă că trebuie să slăbească toată lumea.

Important e să ne simțim bine și să fim fericiți, așa cum suntem. Important e că eu acum mă simt bine și când mă uit în oglindă îmi place de mine!

ADVERTISEMENT

Și dacă mie îmi place, cu siguranța le place și celorlalți!”, a mărturisit Monica Anghel într-un interviu recent acordat publicației click.ro.

Monica Anghel, pasionată de călărie

Monica Anghel este o fire activă și nu stă departe de sport, chiar dacă a suferit o operație complicată. Vedeta este pasionată de echitație și se bucură de călărie de fiecare dată când are ocazia, în special pe terenul de la moșia pe care o deține.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă are mai mulți cai de care se ocupă îndeaproape și susține că cele 45 de minute pe care le petrece călărind sunt benefice în cazul său. Toți mușchii de la mijloc în jos sunt încordați foarte bine.

ADVERTISEMENT