Life

Cum se simte Narcisa Suciu, după ce a fost operată de urgență în iulie: “A fost o situație foarte gravă”

Cum se simte Narcisa Suciu, după ce a fost operată de urgență în iulie. Cântăreața a trecut prin momente grele în această vară.
28.09.2022 | 17:05
Cum se simte Narcisa Suciu dupa ce a fost operata de urgenta in iulie A fost o situatie foarte grava
Cum se simte Narcisa Suciu, după ce a fost operată de urgență în iulie. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Narcisa Suciu a dezvăluit cum se simte la mai bine de două luni de când a fost operată de urgență. Artista a ajuns în stare gravă la spital din cauza septicemiei.

Cum se simte Narcisa Suciu, după ce în iulie a fost operată de urgență

Artista a ajuns în stare gravă la spital în iulie, după ce a făcut septicemie din cauza apendicelui perforat. Narcisa Suciu a suferit o operație care a durat patru ore și se recuperează și în acest moment. Interpreta a stat mai bine de zece zile internată la spital.

ADVERTISEMENT

Deși locuiește în Finlanda de ani buni, solista a fost nevoită să rămână în România deoarece medicii nu o lasă să se întoarcă la familia sa. Aceștia vor să se asigure că va fi totul bine și abia apoi o vor lăsa să părăsească România.

Solista a declarat că se simte foarte bine acum, la mai bine de două luni de când a fost operată.

ADVERTISEMENT

“În momentul ăsta, sunt foarte bine. Având în vedere că acum nouă săptămâni, fix pe vremea asta, mă trezisem din operaţie şi eram, practic, pierită, nu-mi vine să cred că-s bine. Sunt mai bine decât speram în momentul ăla.

Şi sunt în ţară, în continuare, de atunci, pentru că, practic, pentru o perioadă de timp, doctorul mi-a recomandat să nu plec de aici. Până nu suntem clar că totul e OK. 

ADVERTISEMENT

(…) M-a sfătuit (n.r. doctorul) să rămân în România o perioadă, în caz că se agravează lucrurile. Pentru că a fost o ­situaţie foarte gravă.”, a explicat Narcisa Suciu pentru click.ro.

Înainte să ajungă la spital, Narcisa Suciu se afla la un concert, unde a cântat mai bine de o oră. În timpul în care era pe scenă, artistei nu i-a fost rău, ci abia după.

ADVERTISEMENT

“Doar în timpul în care am cântat, nu m-am simţit rău. În rest, m-am simţit rău, tot timpul. Dar băieţii din Chitila mi-au trimis o asistentă, care mi-a dat nişte calmante, apoi am adormit, m-am trezit şi mi-am dat seama că nu mă simt bine.”, a continuat interpreta.

Soțul și fiica Narcise Suciu nu au venit în țară

Soțul și fiica în vârstă de 24 de ani a Narcisei Suciu au rămas în Finlanda, deși s-au speriat foarte tare atunci când au aflat ce i s-a întâmplat cântăreței.

Inițial, cei doi au vrut să-și cumpere bilet de avion și să vină în România, însă artista le-a spus că mai bine ar rămâne acasă. Aceștia nu ar fi avut voie în spital mai mult de o oră pe zi.

“S-au speriat foarte tare, în primă fază. Eu încercam să îi îmbărbătez. În momentul în care au auzit şi-au căutat bilet, dar am zis:

‘Nu veniţi că nu puteţi să intraţi în spital mai mult de o oră pe zi. În rest, 23 de ore, nu ştiu ce-aţi putea face, n-aveţi cum să mă ajutaţi’”, a mai spus solista.

Deși are rude și prieteni în România, Narcisa Suciu nu i-a anunțat pe foarte mulți de operație. Prietena sa cea mai bună este medic, fiind și cea care a dus-o la spital.

“Dar mai am o prietenă foarte bună care locuieşte în San Francisco şi care a trimis pe cineva, de aici, să îmi aducă lucruri, la spital. Fără ca eu să ştiu.

Pur şi simplu, m-a întrebat: unde eşti, în ce spital? Şi a trimis pe cineva la mine.”, a adăugat ea.

Artistei nu-i vine nici acum să creadă ce i s-a întâmplat în iulie. Narcisa Suciu a fost foarte aproape de moarte în acel moment, după cum a specificat în același interviu.

Narcisa Suciu a revenit în țara natală și anul trecut, atunci când și-a lansat cartea “Mamă, povestește-mi despre tine”, despre legătura dintre mamă și copii.

Cântăreața și compozitoarea nu a avut o viață ușoară și a trecut prin multe încă din copilărie, atunci când și-a pierdut mama.

ADVERTISEMENT