News

Cum se simte tatăl lui Emi Pian, după infarctul suferit când a aflat că fiul lui a murit

07.08.2020 | 15:15
Cum se simte tatal lui Emi Pian dupa infarctul suferit cand a aflat ca fiul lui a murit
ADVERTISEMENT

Vestea că Emi Pian a fost executat în stil mafiot, marți dimineață, pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei nu i-a picat deloc bine tatălui său, unul dintre cei mai „experimentați” interlopi din țara noastră. Nicolae Duduianu, sau „Tataie”, așa cum îl alintă membrii familiei, a suferit un infarct la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat, și a ajuns de urgență la spital.

Sfâșiate de durere, rudele au încercat în nenumărate rânduri să afle mai multe detalii despre starea de sănătate a bărbatului, însă reprezentanții centrului de detenție au preferat doar să infirme informația conform căreia stopul cardio-respirator i-ar fi fost fatal.

ADVERTISEMENT

Într-un videoclip publicat pe propriul canal de Youtube, George, verișorul tânărului ucis cu sânge rece în timpul unei partide de poker, a dezvăluit că Pian Senior va face tot posibilul să participe la înmormântarea fiului său, chiar dacă „nu e bine deloc”.

Verișorul lui Emi Pian, noi detalii despre starea de sănătate a lui Duduianu Senior

Pian Senior nu e bine deloc, este arestat, nu e cum trebuie. Va veni și tataie la înmormântare. Îi dă permisie, sigur. Nu se știe sigur când e înmormântarea”, le-a transmis George Pian prietenilor din mediul online.

ADVERTISEMENT

Totodată, tânărul a precizat că viața de interlop s-a schimbat radical de când „Poliția Română e șmecheră” și nu ezită să ia măsuri împotriva celor care încalcă legea. După ani grei în spatele gratiilor, mulți au realizat că trebuie să se orienteze către alte activități. Cât despre incidentul în urma căruia a fost ucis verișorul său, totul ar fi pornit de la o banală glumă.

Ce s-a întâmplat în timpul partidei de poker care i-a adus sfârșitul lui Emi Pian

Sunt niște lucruri și niște chestii care mă deranjează. Eu voiam doar să vă spun despre viața asta de interlop pe care credeți voi că unii o trăiesc.

ADVERTISEMENT

Dacă cineva se mai simte șmecher în ziua de azi și se mai crede mafiot, să sune singur la 112. Cine mai dă, mă frate, în ziua de azi un pumn?

Se mai găsește un nebun, uite, cum a fost problema asta, cu incidentul ăsta. Un copil, un drogat, un nebun, care trebuia să stea la Spitalul 9, ce probleme a făcut. N-a pornit nicio belea de la niciun fel de barbut.

ADVERTISEMENT

Nu se juca barbut în casa aia, se juca poker. N-a fost vorba de nici o sumă de 300.000 euro. Toată beleaua a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția”, a dezvăluit George Pian.

ADVERTISEMENT