Life

Cum se simte Vica Blochina după ce și-a micșorat stomacul. Ce probleme a întâmpinat vedeta: ”Recuperarea necesită răbdare”

Care este starea Vicăi Blochina după ce și-a micșorat stomacul. Vedeta a povestit fanilor ce probleme a întâmpinat în urma operației.
26.05.2023 | 15:39
Cum se simte Vica Blochina dupa ce sia micsorat stomacul Ce probleme a intampinat vedeta Recuperarea necesita rabdare
Vica Blochina, destăinuri despre operația de micșorare de stomac. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Vica Blochina a trecut vineri printr-o procedură de micșorare a stomacului. Fosta concurentă de la Survivor România 2023 a povestit fanilor, pe rețelele de socializare, cum se simte acum, în urma intervenției, dar și ce interdicții i s-au stabilit.

Vica Blochina și-a micșorat stomacul. Cum se simte după operație

Vica Blochina are 47 de ani, dar nu vrea ca vârsta să-și pună amprenta asupra ei. Lituanianca este dornică să fie mereu tânără și frumoasă, așa că nu se dă în lături de la a trece pragul medicilor esteticieni. La finalul acestei săptămâni, s-a lăsat din nou pe mâna lor.

ADVERTISEMENT

Intervenția prin care a trecut blondina se numește ”plicatură gastrică”. Spune că se simte bine în general și are doar o ușoară senzație de jenă și durere de cap. Pe lângă acestea, îi este foame, dar se abține, căci nu are voie să consume orice.

”Astăzi sunt mai bine. Ieri nu m-am simțit bine… recuperare după plicatura gastrică necesită răbdare… sunt zile mai bune și zile mai puțin bune… nu am dureri de stomac, doar o mică jenă și mă doare capul.

ADVERTISEMENT

Îmi este puțin foame, beau doar lichide clare, 2 litri pe zi minim… medicamente prescrise nu sunt multe”, a transmis Vica Blochina pe pagina sa de Instagram, dezvăluindu-le fanilor despre operația la care a fost supusă.

Vica Blochina are permisiunea de a se alimenta doar cu lichide, dar nu mai mult de 2 litri pe zi. Acestea trebuie să le completeze și cu medicamente, care nu sunt foarte multe. O altă restricție pe care o mai are vedeta este aceea să nu facă duș.

ADVERTISEMENT

”Sunt încă îmbrăcată cu cămașa până fac primul duș, n-am voie până se scot drenele din mine, mărgelele cum zic eu, dar mă simt foarte bine. Am avut o intervenție chirurgicală care se numește plicatură gastrică, pentru că aveam nevoie să-mi micșorez stomacul. Stomacul nu s-a tăiat, s-a micșorat.”, a mai povestit Vica Blochina fanilor.

Vica Blochina nu a participat la finala Survivor România 2023 în urma operației

Fiindcă s-a operat la stomac, Vica Blochina nu s-a prezentat la finala Survivor România 2023, alături de colegii ei, pentru a-și susține favoriții: Carmen Grebenișan, Dan Ursa și Andrei Krișan, cei care s-au calificat în ultima etapă a competiției.

ADVERTISEMENT

Vica Blochina este una dintre vedetele din showbiz care au trecut prin mai multe operații estetice. În cadrul unui interviu, fosta amantă a lui Victor Pițurcă a mărturisit că are trei astfel de proceduri, la care se adaugă liftinguri sau injectări cu acid hialuronic.

Rinoplastie, ridicare de sâni și implant de fese ar fi transformările pe care și le-a făcut Vica Blochina. Deși i-au adus fericirea cândva, în urmă cu doi ani a recunoscut că nu ar mai apela la unele operații estetice, din cauză că i-au provocat multă durere.

”Am făcut rinoplastie, fese, ridicare de sâni și cam atât. Trei, dar au fost dificile, grele. Pe unele dintre ele nu le-aș mai face. N-aș mai face transformare de grăsime în fese niciodată. Am fost într-un reality-show și aveam nevoie de conținut.

De nebună ce am fost, m-am dus să mă operez. Acum îmi pare rău. A fost foarte dureroasă intervenția, mi-a fost foarte rău. Niciodată nu aș mai repeta experiența”, a declarat blondina, invitată fiind în emisiunea ”La Măruță”.

ADVERTISEMENT