Life

Cum se stabilește câștigătorul Survivor 2022. Care este, de fapt, regulamentul

Cum se stabilește câștigătorul Survivor 2022. Aflați care este, de fapt, regulamentul competiției a cărei finală se va desfășura la PRO TV, pe data de 31 mai 2022.
29.05.2022 | 11:39
Cum se stabileste castigatorul Survivor 2022 Care este de fapt regulamentul
Surpriză la Survivor, România 2022. Sursa foto - captură Pro TV
ADVERTISEMENT

În cadrul celei mai recente ediții ale emisiunii Survivor România,  Daniel Pavel a făcut anunțul mult așteptat. Află care sunt schimbările care îi așteaptă pe concurenții celebrului show de la PRO TV și când va avea loc marea finală a competiției. 

Totul despre câștigătorul Survivor 2022

Mai sunt trei ediții până când vom afla cine este câștigătorul marelui premiu de la Survivor România 2022. Ultimii concurenți rămași în joc trăiesc emoții mari, deoarece lupta pentru premiul de 100.000 de euro este aproape de final.

ADVERTISEMENT

Pe scurt, extremele sunt cele care vor lupta între ele și primul joc este cel mai important. De asemenea, prima probă este sub presiunea timpului, iar în funcție de acesta se calculează duelurile ulterioare.

Cine a ieșit pe primul loc va lupta cu cel de pe ultimul loc și așa mai departe în cadrul competiției Survivor România 2022.

ADVERTISEMENT

Când a programat Pro TV marea finală Survivor 2022

Survivor România se apropie de final, iar prezentatorul Daniel Pavel le-a spus concurenților ce îi așteaptă în următoarea etapă a concursului. Acesta a dezvăluit și data marii finale a competiției de la Pro TV.

Concret, tigrii și vulturii mai au de trecut o etapă extrem de importantă pentru ei. „Finala va avea loc pe 31 mai!”, le-a transmis Daniel Pavel concurenților.

ADVERTISEMENT

Ce schimbări aduce emisiunea

Noua etapă a concursului de la Pro TV aduce niște schimbări majore pentru concurenți și un nou sistem de votare.

Rămâne de văzut care dintre ei va obține cel mai mare punctaj și la vor folosi voturile respective,. Cert este că fanii Survivor România mai au de așteptat doar câteva zile bune până vor afla deznodământul.

ADVERTISEMENT

„Vă voi dezvălui mecanismul de bătălie. Un element extrem de important, în această seară, în acest consiliu, vom deschide liniile de vot pentru fiecare dintre voi!”, a mai zis prezentatorul emisiunii Survivor, la Pro TV.

ADVERTISEMENT