Life

Cum se va desfăşura finala Românii au Talent 2020. Surpriza pregătită de Pro TV

29.05.2020 | 11:17
Cum se va desfasura finala Romanii au Talent 2020 Surpriza pregatita de Pro TV
ADVERTISEMENT

Pro TV ne aduce în această seară marea finală Românii au Talent, sezonul 10, iar lupta se anunță mai strânsă ca oricând, chiar dacă ne așteaptă o ediție total diferită față de anii trecuți. De ce spunem asta? Ei bine, criza sanitară provocată de răspândirea noului tip de coronavirus i-a obligat pe producători să se reorienteze, astfel încât nimeni nu va putea fi prezent în platoul emisiunii. Jurații, prezentatorii și, bineînțeles, concurenții, vor face totul de acasă, în condiții de maximă siguranță.

Finala Românii au Talent 2020. Concurenții își vor prezenta momentele direct din sufragerie

Decizia a fost luată ca urmare a criticilor venite din partea telespectatorilor, înfuriați la culme că în locul unei ediții live au avut parte de reluări ale celor mai bune momente, fiind invitați apoi să-l voteze pe cel care merită premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Totodată, fanii au acuzat postul din Pache Protopopescu de practici „comuniste”, pe motiv că nu le-a permis să aleagă propunerile pentru această categorie specială.

ADVERTISEMENT

În schimb, le-au fost „băgate pe gât” prestații care, în opinia lor, nu ar fi meritat să ajungă atât de departe. Așa se face că marea finală, programată vineri, 29 mai, va fi live, ca de obicei, însă jurații nu se vor mai afla la aceeași masă, ci acasă, în fața telefoanelor mobile.

Cât despre concurenți, aceștia vor trebui să-și transforme  propria sufragerie în cea mai importantă scenă pe care au urcat vreodată. Da, ați auzit bine. Momentele pregătite special pentru ultimul act al competiției vor fi prezentate direct de acasă, prin intermediul aplicației Skype.

ADVERTISEMENT

Cine luptă pentru marele premiu, în valoare de 120.000 de euro

Din punct de vedere tehnic, va fi nebunie. Imaginați-vă că la un moment dat, când va începe votarea sau la anunțarea rezultatelor, pe ecran vor fi mai multe imagini cu jurații, toți concurenți, prezentatorii. Va fi o provocare, ceva nou, original, surprinzător”, au declarat pentru click.ro surse din Pro TV.

Tot la capitolul noutăți trebuie adăugat faptul că, pe lângă marele premiu în valoare de 120.000 de euro, se vor acorda bani și celorlalți concurenți care vor completa podiumul. Astfel, locul doi va primi 20.000 de euro, în vreme ce premiul pentru locul trei este ceva mai mic, dar deloc de neglijat: 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Concurenții din marea finală sunt cei care au obținut golden buzz în acest concurs. Fiecare jurat și cei doi prezentatori au apăsat de două ori butonul auriu. Astfel:

  • Andra i-a trimis în finală pe Siena Vuscan (fetița din China cu voce superbă) și pe micuțul pianist Mihai Țigaret.
  • Finaliștii lui Florin Călinescu sunt cântăreții Radu Palaniță și Aura Marcu.
  • Mihai Petre a fost impresionat de micuța dansatoare Sara Ardeleanu și de duo acrobatic Ludivine Furnon.
  • Andi Moisescu a apăsat butonul auriu pentru micuțul geniu al matematicii Theodor Marcu și pentru cântărețul Erno Varga.
  • Pavel și Smiley i-au trimis în marea finală pe experta în dans pe hoverboard Daria Călugăru și pe imitatorul de sunete Gennady Tkachenko-Papizh.
ADVERTISEMENT