Life

Cum se vindecă Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Cine este alături de actor

04.02.2021 | 16:25
Cum se vindeca Vlad Gherman dupa despartirea de Cristina Ciobanasu Cine este alaturi de actor
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman își revine cu greu după despărțirea de Cristina Ciobănașu, însă actorul încearcă să se vindece alături de o ființă dragă. După nouă ani în care au împărțit bune și rele, cei doi actori și-au spus „adio” din cauza faptului că relația nu mai era benefică pentru niciunul dintre el. 

Cristina Ciobănași și Vlad Gherman au făcut anunțul în prima zi a lunii februarie, lucru care i-a luat pe fani prin surprindere, care le-au lăsat mii de mesaje pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

La fel ca fosta lui parteneră, Vlad Gherman încearcă să treacă peste această perioadă dificilă din viața lui cu ajutorul celor dragi din jurul său. Artistul a postat o fotografie alături de ființa care se află neîncetat alături de el.

Cum se vindecă Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Cine este alături de actor

Vlad Gherman este devastat după ce povestea dintre el și Cristina Ciobănașu a ajuns la final, iar acum înceară să facă orice pentru a uita de durere, chiar și pentru câteva clipe. Fanii nu pot crede nici acum că cei doi s-au despărțit cu adevărat și speră că totul este o farsă.

ADVERTISEMENT

Din păcate, faptul că actorul în vârstă de 27 de ani și-a fotografiat bagajul în cursul zilei de ieri le-a demonstrat internauților că totul este cât se poate de real. Vlad Gherman nu mai locuiește în casa Ruxandrei Ion, acolo unde a stat atâția ani, și le-a arătat fanilor cine îi ține acum companie.

Actorul s-a fotografiat alături de câinele său, Wolf, care îi alină suferința cauzată de relația amoroasă care tocmai s-a încheiat, Deși Vlad este zâmbitor, ca de obicei, fanii au sesizat imediat că ochii lui trădează altceva și au reacționat imediat.

ADVERTISEMENT
Vlad Gherman
Vlad Gherman alături de câinele său, Wolf. Sursa foto: Instagram

„Tot lângă Prințesa (n.r. pisica Cristinei Ciobănașu) îți stătea mai bine/ Ești trist/ Offff. Înainte când puneai o poză mă făceai fericită de fiecare dată, acucm când văd o poză cu tine îmi aduc aminte că v-ați despărțit și sunt tristă și supărată……./ Se vede că suferi/ Vrem să te vedem zâmbind Vlad.”

„Copil bun și frumos, nu lăsa tristețea să te cuprindă. Vei reuși!! Viața este dură! Capul sus și treci peste. Este greu, clar, dar a fost o decizie se vede clar că nu de tine dorită/ Se vede în ochii lui că suferă”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de actor.

ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după nouă ani de relație

Cristina Ciobănașu l-a întâlnit pe Vlad Gherman în timp ce filmau pentru serialul „Pariu cu Viața” în urmă cu aproape un deceniu. În câteva luni, cei doi s-au apropiat foarte mult și din 2012 au fost de nedespărțit, făcând totul împreună.

Atunci când și-au anunțat despărțirea, în urmă cu trei zile, fanii au fost devastați, însă cei doi actori i-au asigurat că vor rămâne prieteni și că încearcă să treacă cu bine peste aceste momente dificile. Cristina este cea care a făcut primul pas și a inițiat o discuție importantă cu iubitul ei, dându-și seama că nu mai vor aceleași lucruri de la viță.

„Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că că 2020 a lăsat amprenta și asupra relației noastre.

 Cea mai mare greșeală pe care poți să faci e să te uiți pe tine, să uiți că ai alte nevoi față de nevoile partenerului, că ai alte aspirații, că-ți dorești alte lucruri de la viață. O iubesc pe fata asta!”, a explicat Vlad Gherman pe Instagram, într-un video realizat alături de Cristina Ciobănașu.

ADVERTISEMENT