News

Cum și-a ales criminalul din Caracal victimele. Noi dezvăluiri

28.07.2019 | 21:14
Cum și-a ales criminalul din Caracal victimele

Alexandru Bogdan, avocatul lui Gheorghe Dincă, a dezvăluit cum și-a ales criminalul din Caracal victimele! Călăul Alexandrei Măceșanu, în vârstă de 15 ani și al Luizei Melencu, în vârstă de 18 ani, este anchetat în acest moment de procurorii DIICOT, care încearcă să afle unde sunt cadavrele celor două tinere.

Cum și-a ales criminalul din Caracal victimele

Apărătorul criminalului din Caracal a spus că acesta și-a ales victimele pur și simplu la întâmplare! Avocatul acestuia a precizat că bărbatul a afirmat în fața anchetatorilor că le-a ales pe cele două fete la întâmplare. Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu l-au întâlnit pe călăul de 66 de ani, după ce au luat o mașină la ocazie.

Cele două fete au urcat în mașina celui care avea să le devină călău. Fetele se pare că au fost violate, ucise, tranșate și incendiate. Alexandra Măceșanu a dispărut miercuri, iar joi a sunat la 112 de trei ori, oferind indicii despre locul în care se află.

Cum și-a ales criminalul din Caracal victimele
Cum și-a ales criminalul din Caracal victimele

Alexandra Măceșanu a sunat de trei ori la 112

Chiar dacă fata le-a descris locuința în care se afla, curtea casei, dar le-a spus operatorilor de la 112 și cum arată cel care a răpit-o, polițiștii au reușit să ajungă la adresa corectă după mai bine de 19 ore! Mai mult, ultimele patru ore și ceva din cele 19, polițiștii din Caracal le-au petrecut la poarta criminalului., așteptând să se facă ora 6 pentru a pătrunde în locuință, deși Constituția le permitea să intre atunci când este vorba despre o infracțiune gravă flagrantă.

Luiza Melencu, fata de 18 ani, a fost dată dispărută în luna aprilie. În ambele cazuri, rudele fetelor au primit telefoane de la un bărbat, care le-a spus că acestea sunt bine și că au plecat în străinătate. Mai mult, a fost primit un telefon de acest fel chiar și după ce Gheorghe Dincă a fost arestat!