Life

Cum și-a anunțat Magda Pălimariu soțul că este însărcinată: “Nu m-am ținut de șotii sau surprize”

Magda Pălimariu a dezvăluit cum l-a anunțat pe soțul ei că este însărcinată. Cei doi își doreau foarte mult să devină părinți, iar această veste le-a adus multă fericire.
09.06.2022 | 13:58
Cum sia anuntat Magda Palimariu sotul ca este insarcinata Nu mam tinut de sotii sau surprize
Cum l-a anunțat Magda Pălimariu pe soțul ei că este însărcinată. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Magda Pălimariu a dezvăluit cum și-a anunțat soțul că va deveni tată. Amândoi și-au dorit un copil, iar vestea că vor deveni părinți era ceva previzibil pentru ei.

Cum și-a anunțat Magda Pălimariu soțul că este însărcinată

Prezentatoarea rubricii meteo de la Știrile Pro TV și partenerul ei de viață și-au dorit foarte mult un copil, așa că vestea sarcinii nu a fost una neașteptată pentru niciunul dintre ei.

ADVERTISEMENT

“Nu m-am ținut de șotii sau surprize. (zâmbește) Eram împreună când am aflat. Cum spuneam, a fost o sarcină dorită, așa că ne așteptam să se întâmple din moment în moment.”, a declarat Magda Pălimariu pentru revista VIVA.

Vedeta se consideră o femeie norocoasă în această perioadă pentru că îl are alături pe soțul ei, care îi înțelege stările din timpul sarcinii și are grijă de ea.

ADVERTISEMENT

“Sunt o norocoasă din punctul ăsta de vedere. Îmi înțelege stările și este mereu alături de mine. Are grijă să fiu bine, vrea mereu să se asigure că totul e OK și e foarte fericit că această ocazie ne-a adus împreună aici, în Norvegia, și poate fi alături de noi non-stop. (zâmbește)

Așa zic și eu și, cu siguranță, așa va fi (n.r. un tată implicat). Așteaptă cu mare bucurie să își țină băiețelul în brațe și îmi spune mereu cât este de fericit că va veni pe lume acest copil pe care ni l-am dorit amândoi atât de mult.”, a mai declarat ea.

ADVERTISEMENT

Magda Pălimariu și soțul ei vor sta amândoi acasă în primele săptămâni de viață ale copilului lor, dar nu exclud varianta unei bone, la un moment dat.

“Mi-e puțin teamă, de ce să nu recunosc?, de naștere, având în vedere că e prima oară și nu știu cum va reacționa organismul meu înainte și după. Și, evident, îmi vin tot felul de griji în minte legate de bebeluș. Să fie totul bine.”, a mai adăugat prezentatoarea pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Vedeta și soțul ei au început deja să amenajeze camera copilului și să cumpere lucrurile esențiale de care va avea nevoie băiețelul lor.

Magda Pălimariu, însărcinată pentru prima dată, la 42 de ani

Magda Pălimariu și soțul ei vor avea un băiețel în mai puțin de două luni. La nun moment dat, vedeta a declarat că își dorește foarte mult să devină mamă, iar acum visul ei va deveni realitate.

Prezentatoarea de la Pro TV urmează să nască în prima jumătate a lunii august.

“Sunt însărcinată în 7 luni, iar termenul este în prima jumătate a lunii august. Așadar, o să fie tot Leu, ca mami.”, a declarat Magda Pălimariu pentru aceeași sursă.

După ce a aflat că este însărcinată, Magda Pălimariu a decis să ia o pauză mai lungă de la muncă. Vedeta a avut mai multe simptome ale sarcinii, printre care stări de greață, oboseală și dureri.

ADVERTISEMENT