Life

Cum și-a câștigat Antonia primii bani. Mama cântăreței a făcut dezvăluiri inedite

15.01.2021 | 09:26
Cum sia castigat Antonia primii bani Mama cantaretei a facut dezvaluiri inedite
Cum și-a câștigat Antonia primii bani. Mama cântăreței a făut dezvăluiri inedite. Sursa foto: click.ro
ADVERTISEMENT

Denise Iacobescu, mama Antoniei, a dezzăluit cum și-a câștigat fiica ei primii bani înainte de a-și începe cariera muzicală de succes, de care se bucură acum. 

Frumoasa cântăreață avea grijă de copiii din cartier, care o apreciau foarte mult, iar părinții acestora îi ofereau o sumă decentă de bani, suficientă pentru o adolescentă.

ADVERTISEMENT

Mama Antoniei strângea banii și îi punea într-un cont, pentru ca fiica ei să-i poată folosi la un moment dat. A urmat cariera în modelling, din care artista câștiga în jur de 1.000 de dolari.

Cum și-a câștigat Antonia primii bani. Mama cântăreței a făut dezvăluiri inedite

Antonia este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și are milioane de fani și peste hotare. Deși acum este o artistă respectată și se bucură de o carieră de succes, iubita lui Alex Velea era muncitoare încă din adolescență și era babysitter pentru copiii din cartier.

ADVERTISEMENT

Antonia reușea să câștige 10 dolari pe oră având grijă de copii, după care făcea treabă prin casă atunci când aceștia adormeau. Părinții din cartier apreciau ajutorul ei, motiv pentru care era foarte solicitată.

„Se băteau părinţii din cartier pe ea ca să stea cu copiii lor. Pentru că, după ce copiii mâncau şi adormeau, ca să nu se plictisească, Antonia le strângea jucăriile, spăla vasele, făcea ordine.

ADVERTISEMENT

 Normal că toţi o solicitau! Şi făcea 10 dolari pe oră! Eu îi puneam deoparte, într-un cont. Apoi, când făcea modelling, era plătită cu 1.000-1.200 de dolari. Iar la 18 ani avea în cont 12.000 de dolari pe care i-a folosit când s-a întors în România”, a declarat Denise Iacobescu, potrivit click.ro, în urmă cu ceva timp.

Antonia a trăit alături de familia ei în Statele Unite ale Americii timp de 13 ani, după care s-au întors în România, unde artista și-a început cariera în muzică.

ADVERTISEMENT

Antonia și Alex Velea vor să facă nunta

Procesul de divorț dintre Antonia și fostul ei soț, italianul Vincenzo Castellano, s-a încheiat la sfârșitul anului trecut, iar acum cântăreața se poate căsători cu actualul ei iubit, Alex Velea. Cei doi ar vrea să facă nunta anul acesta, însă nu se știe dacă pandemia va permite astfel de evenimente.

Aceștia speră că își pot oficializa relația până la sfârșotul anului, însă nu vor să stabilească nimic până ce nu vor fi siguri ca restrcțiile se vor ridica.

Antonia are doi băieți împreună cu Alex Velea, Dominic și Akim, și o fetiță, Maya, împreună cu fostul soț. Din păcate, pandemia nu i-a permis vedetei să-și viziteze fiica de 11 ani, care se află în custodia tatălui.

ADVERTISEMENT
Tags: