Life

Cum și-a cerut George Tănase iubita în căsătorie: „Dramă demnă de telenovelele turcești”

George Tănase a plănuit momentul perfect pentru a o cere de soție pe cea care i-a fost alături în ultimii cinci ani, dar soarta nu a fost de partea lui.
29.04.2022 | 08:20
Cum sia cerut George Tanase iubita in casatorie Drama demna de telenovelele turcesti
Cum și-a cerut George Tănase iubita în căsătorie. Foto: Colaj Faanti / Instagram și Kanal D
ADVERTISEMENT

George Tănase a povestit un episod amuzant din viața lui. A vrut să își ceară iubita de soție, dar planurile lui nu au mers deloc așa cum își imaginase el.

Cum și-a cerut George Tănase iubita de soție

George Tănase este împreună cu iubita lui de cinci ani, iar abia anul trecut comediantul și-a făcut curajul de a o cere de soție.

ADVERTISEMENT

Momentul nu a fost unul prielnic, deoarece soarta nu l-a lăsat să facă ce voia. Mai precis, George Tănase a decis să îi pună marea întrebare iubitei sale când se aflau în vacanță în Egipt.

Inelul comediantului a fost furat, astfel că acesta nu a mai avut cu ce să o ceară. A decis să îi mărturisească totul partenerei de viață și, conform lui, a ieșit o adevărată dramă.

ADVERTISEMENT

„Am cerut-o de soție vara trecută, în Egipt, după ce mi s-a furat inelul de logodnă. Vestea i-am dat-o, panicat, în aeroport: Mi-au furat inelul de logodna! Și ea a zis: Ce?

A ieșit o super dramă demnă de telenovelele turcești. Acum a rămas o amintire amuzantă. Am avut o cerere originală și amuzantă, exact cum mi-am dorit”, a spus el pentru Kanal D.

ADVERTISEMENT

George Tănase, matinal la Kanal D

George Tănase prezintă matinalul de la Kanal D alături de Viviana Sposub și Bursucu. Este un vis pe care l-a avut mereu, după cum a mărturisit chiar el.

Problema trezitului de dimineață este una minoră, pentru că, în rest, comediantul a recunoscut că le face pe toate dimineață: scrie, creează și mai ales…vorbește!

ADVERTISEMENT

Acesta este și motivul pentru care consideră că este mai mult decât potrivit pentru rolul de prezentator.

„De mult visez la o emisiune matinală. Îmi place să creez dimineață, să scriu dimineață, să vorbesc dimineață, deci nu cred c-o să am probleme mari.

Poate puțin la început. Colegii mei de la matinal sunt foarte faini, efervescenți”, a spus acesta, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT
Tags: