Life

Cum și-a cerut Luis Gabriel iubita în căsătorie. Manelistul, surpriză inedită pentru Haziran: “Merită mai mult”

Luis Gabriel a povestit cum a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Haziran, cu care este împreună de peste un an. Manelistul i-a pregătit partenerei o surpriză de proporții.
19.01.2022 | 12:08
Cum sia cerut Luis Gabriel iubita in casatorie Manelistul surpriza inedita pentru Haziran Merita mai mult
ADVERTISEMENT

Luis Gabriel a dezvăluit cum și-a cerut iubita în căsătorie. Interpretul de manele și Haziram formează un cuplu de mai bine de un an și așteaptă un copil.

Cântărețul și iubita lui urmează să facă nunta peste doi ani, așa cum a declarat în cadrul unei emisiuni. Artistul a cerut-o în căsătorie pe Haziran pe scenă, în fața tuturor, iar tânăra a acceptat imediat.

ADVERTISEMENT

În vara anului 2020, Luis Gabriel a lansat melodia “Toate diamantele”, care combină manelele și stilul flamenco. La scurt timp de la lansare, piesa a ajuns rapid la câteva zeci de milioane de vizualizări.

Cum și-a cerut Luis Gabriel iubita în căsătorie

Luis Gabriel a povestit despre momentul în care și-a cerut iubita în căsătorie. Totul s-a întâmplat pe scenă, acolo unde i-a oferit și inelul de logodnă.

ADVERTISEMENT

“Am cerut-o pe scenă, de față cu toată lumea! I-am dat inelul de față cu toată lumea. Erau toate diamantele. Cât am cântat, atâta i-am luat. Merită mult mai mult soția mea, dar deocamdată asta este.”, a spus Luis Gabriel la Teo Show.

Interpretul piesei “Toate diamantele” își dorește o nuntă mare și de aceea au ales să o planifice peste doi ani. Luis Gabriel are de gând să strângă bani până atunci și să aibă parte de o nuntă de neuitat pentru el și viitoarea mireasă.

ADVERTISEMENT

“Vreau o nuntă foarte mare! Deocamdată vreau să muncesc, să îmi strâng bănuții mei, să fac o nuntă cum mi-aș dori eu, cu foarte mulți oameni, cu foarte mulți artiști.”, a spus acesta.

Haziran, despre iubitul ei: “A avut o carismă a lui”

Haziran a vorbit despre partenerul și viitorul ei soț, spunând că nu este deloc arogant, așa cum unii au impresia. De fapt, tânăra a spus că Luis Gabriel este foarte deștept, dar mulți au tendința să îl judece greșit.

ADVERTISEMENT

“A avut o carismă a lui și, separat de părerile oamenilor, pentru că nu toată lumea vede cum este el de fapt ca și om, el este foarte deștept.  Nu este cum pare la televizor. Poate unii îl văd arogant sau îl interpretează greșit.”, a declarat Haziran.

Cei doi sunt împreună de un an și jumătate, iar lucrurile au mers destul de rapid între ei. S-au mutat împreună la scurt timp după ce au devenit un cuplu, iar Haziran urmează să nască în curând.

“Suntem împreună de un an și jumătate. Iubirea a fost prea mare și nu am mai încăput doar în doi.

La noi a decurs totul foarte repede, ne-am și mutat imediat împreună, am făcut și copilul, vrem să facem și nunta. Plănuim să fie peste doi ani.”, au adăugat cei doi îndrăgostiți.

ADVERTISEMENT
Tags: