ADVERTISEMENT
News

Cum și-a cerut un asistent medical iubita în căsătorie. Imaginile sunt virale

Autor: Alexandru Năstase | 02.01.2021 | 22:44
Cum și-a cerut un asistent medical iubita în căsătorie. Imaginile sunt virale
Cererea în căsătorie a făcut deja înconjurul lumii. Sursa foto - facebook

Un asistent medical din Italia a făcut istorie prin felul în care și-a cerut iubita în căsătorie. Bărbatul lucrează la un spital Covid-19 din oraşul Puglia și a avut o idee cel puțin interesantă. 

ADVERTISEMENT

Acesta s-a folosit de echipamentul de protecţie pentru a adresa întrebarea. Giuseppe Pungente a partajat în social media o imagine în care apare îmbrăcat în echipamentul anti coronavirus.

Pe spatele său scria: „Carmeli, vrei să te căsătoreşti cu mine?”. Mai jos, în două cercuri, a scris „Da” şi „Nu”

ADVERTISEMENT

Un asistent medical și-a cerut iubita în căsătorie într-un mod inedit

Carmeli a spus „Da”.  Într-o postare pe Facebook, Pungete a ținut să precizeze că, asistent medical fiind „în prima linie în lupta cu virusul”, el însuşi vindecat de Covid-19, „am dezvoltat ideea că viaţa reală este făcută din lucrurile mici şi simple”.

Lucruri simple, dar frumoase, așa cum sunt prietenii apropiați, familia și viitorul alături de femeia pe care ai așteptat-o o viață întreagă.

ADVERTISEMENT

Cel de-al șaisprezecelea mesaj de sub fotografia sa era scris chiar de aceasta, care răspundea „YESSSSSSSSS”, urmat de șapte emoji-uri cu o inimioară

Interesant este că Giuseppe Pungente a fost unul dintre primii angajați din sănătate care s-a infectat cu Covid-19 în Italia. A pățit-o chiar în luna martie a anului trecut.

ADVERTISEMENT

Odată vindecat, acesta s-a întors la muncă, iar acum a fost vaccinat. Vă readucem aminte că în Italia au fost probleme mari de tot cu pandemia de coronavirus.

Italia a raportat în prima zi a anului 462 de decese legate de Covid-19, faţă de 555 anunţate joi, iar numărul infecţiilor noi a scăzut uşor faţă de ziua anterioară, de la 23.477 la 22.211. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 157.524 de teste.

ADVERTISEMENT

În total, Italia a înregistrat până în prezent 74.621 de decese asociate Covid-19, clasându-se pe primul loc în Europa şi pe locul al cincilea în lume.

Un raport emis de biroul naţional de statistică, care a analizat toate decesele înregistrate cu diverse cauze de la începutul pandemiei, sugerează că numărul victimelor făcute de Covid-19 în Italia este mai mare decât cel oficial.

ADVERTISEMENT

Până în prezent, Italia a raportat 2,12 milioane de cazuri. Peste 22.800 de oameni se aflau în spitalele din ţară, cu 239 mai puţini faţă de ziua precedentă. La terapie intensivă sunt trataţi 2.553 de pacienţi.

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!